Anafi til Thira Ferge

Anafi Thira fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 2 ganger Uke, Anek Lines 2 ganger Uke & Sea Jets servicen er tilgjengelig opp til 2 ganger Uke.

Det er 6 Uke overfarter på Anafi Thira overfarten mellom Kykladene og Kykladene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Rute og havn detaljer

Trykk her for kart

Anafi - Thira Fergeselskaper

 • Blue Star Ferries
  • 2 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
  • Få pris
 • Anek Lines
  • 2 Ukentlige Avganger 1 time 35 min
  • Få pris
 • Sea Jets
  • 2 Ukentlige Avganger 1 time 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Anafi Thira priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Anafi Thira ruten er for en bil og 1 passasjer.

Anafi Guide

Den greske øya Anafi er del af Kykladene, og ligger øst for øya Thira, eller Santorini. Øya er populær blant vandrere som kan benytte øyas gamle stier, noen ganger opp av bratte bretter. For dem som ønsker en mer avslappende tur, er det populære strender, som inkluderer Klisidi og Roukounas. En av Middelhavets høyeste tinder, Mount Kalamos, er 420 meter over havets overflate, og ligger på en halvøy i den østlige enden af øya. På toppen av Mount Kalamos ligger Kalamiotissa kirke, som ble ombygget etter et jordskjelv i 1950ene.

Øyas havn, sammen med resten af Kykladene, er forbundet med ferge til havnene i Piræus og Rafina. Ferger til de andre øyene i Kykladene, herunder Gauper, Santorini, Kimolos, Naxos, Paros og Milos, seiler også fra Anafi sammen med ferger til øyene Kreta; Rhodos og Dodekanesene.

Thira Guide

Den greske øya Santorini er en av Kykladene, det ligger i det sørlige Egeerhavet. Øya er i høy grad formet av sin vulkanske fortid, som har skapt et usedvanlig landskap noen steder. Et populært sted på øya er Caldera krater, som er fylt med vann og er omgitt av en mur av fargerike klipper, som er fylt med sjarmerende hus. Øya er også kjent for sine deilige strender, solnedganger som best kan ses fra landsbyen Oia, på øyas nordligste spiss.

Øyas strender består hovedsakelig av mørk vulkansk sand, som kan bli svært varmt om sommeren, og derfor er et håndkle eller en liggestol nødvendig. De beste strendene er plassert omkring den østlige kystlinje og strekningen som finnes på Perisa, er alltid populær. Litt mot sør er Perivols strand, som også er deilig, og Red Beach, som er tett på det gamle Akrotiri, hvor de røde klippene er vanskelige å overse.