Billige ferger til Finland med directferries.no

Finn de beste ferge tilbud til Finland med vår Billige ferger til Finland side. directferries.no gir deg adgang til alle de billigste fergeoverfartene til Finland med alle de store fergeselskapene. Hvis du ønsker å bli holdt oppdatert med ferge tilbud til Finland eller eksklusive Finland ferge rabatt, tilmeld dig Direct Ferries e-post.

For å se alle ferge tjenester til Finland se vår Ferger til Finland side.

Andre måter å se ferge tilbud på

Baltisk sommer: Opp til 80 % rabatt med Tallink Silja

Postet:15 juni 2017 07:00 Fergeselskap: Tallink Silja

Reis mellom Sverige og Finland med Tallink Silja og spar opp til 80% på fergeoverfarten din når du booker med Direct Ferries.

Om Finland

Finland er nordens mer kulturelle, isloert og misforstået land. Siden 1917 har Finland vært selvstyrte, etter å ha vært styrt av først Sverige og deretter Russland. Landet er for det meste flatt og framhevet av store skoger og pruker, men har vide regionale ulikeheter.
Sør Finlands landskap er det minst dramatiske, men hovedstaden Helsingfors gjør opp for dette med dens fremragende arkitekturen og samlinger av nasjonal historie og kunst.
Vannet fra Lake regionen strekker seg fra den russiske grensen til den industrielle byen Tammerfors, og skaper en naturlig transport for industrien. Her er vann et mer vanlig syn enn land. Byen ligger på snører, opphøyde kanter mellom sjøer og giver selv store fabrikasjonssenter grønne og tilgjengelige omgivelser.
Nord herfra varierer Finland fra den flate vestkysten av Ostrobothnia til det skogbelagt Kaunuu og gradvis til det stigende Lappland. Dette er landets mer tiltrekkende terreng og hjem til Sami, de halve nomadiske reinsdyrflokkene, som finnes overalt i verden.