Bluewater Express

Bluewater Express leverer de populære fergeforbindelsene i det indonesiske paradiset, Bali, Lombok og Gili øyer.

Selskapet ligger stor vekt på sikkerhet, profesjonalitet og gjest tilfredshet på alle servicene deres, og er kjent som et av de beste og mest pålitelige fergeselskapene i regionen.

Bluewater Express, som er britisk eide, ble etableret i 2005, og har 3 moderne skip. De ble alle lansert i slutten av 2000 og frem til 2010, og kan bære fra 30 til 60 passasjerer. Fergene er spesielt designet til å hpndtere vannet mellom Bali og Lombok, og leverer en behagelig tur. Det er atskillige avganger daglig, hele året rundt med ekstra avganger i høysesongen.

Fasiliteter om bord er begrenset, men det er et toalett, et romslig soldekk og vannflasker og godteri er gratis. Kaffe og te er inkludert i billettprisen for passasjerer som reiser fra Serangan Harbour.

Selskapet tilbyr også kjøring til/fra ens hotell fra Padang Bai og Serangan på Bali, noe som gjør det enda lettere å reise til Lombok og Gili øyene. Denne servicen er tilgjengelig på anmodning og skal bestilles i forveien.

Bruk directferries.no for å finne Bluewater Express seilplaner, priser og booke Bluewater Express fergebilletter. Er du etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Bare rolig, vi sammenligner også Bluewater Express med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle Bluewater Express ruter