Carteret til Jersey Ferge

Carteret Jersey fergeruten knytter Frankrike med Jersey. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Manche Iles Express. Det er opp til 5 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 5 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Carteret Jersey fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rute og havn detaljer

Carteret - Jersey Fergeselskaper

  • Manche Iles Express
    • 5 Ukentlige Avganger 1 time 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Carteret Jersey priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Carteret Guide

Carteret er en populær kystby beliggende i den nordvestlige delen af Frankrike. Byen, vis historie går tilbake til romertiden, utviklet seg til en ferieby i Belle Epoque, da ferie ved havet ble mer moderne.

Carteret havn er den nåværende havnen i Barneville-Carteret og ligger på den høyre bredden av munningen av Gerfleur elv, i enden av Cap Carteret.

Jersey Guide

Byen St. Helier ligger på øya Jersey, som er en av Kanaløyene i den engelske kanal. St. Helier er et av tolv sogn på øya og er øyas hovedstad og største by, med en befolkning på omkring 30.000. Byen har fått navnet sitt fra det asketiske eremitten, Helier, eller Helerius, fra det 6. århundret. Eremittens festdag er preget av en årlig kommunal og økumenisk pilegrimsreise til Hermitage 16. juli.

Det sentrale markedet er populært blant besøkender. Dette er et innendørs marked på Beresford Street, som ble åpnet i 1882 og er blitt erklært et sted av særlig interesse. Markedet har viktoriansk skirktur, som omfatter støpejern strukturer og en ornamental fortene.

Passasjerfasiliteter i byens havn inkluderer kaféer, butikker og tollfrie butikker. Det er fergeforbindelser til Guernsey, Frankrike og England.