Cork til Roscoff Ferge

Cork Roscoff fergeruten knytter Irland med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Brittany Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 14 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Cork Roscoff fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rute og havn detaljer

Trykk her for kart

Cork til Roscoff Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Irland til Frankrike side.

Cork - Roscoff Fergeselskaper

 • Brittany Ferries
  • 1 Ukentlig Avgang 14 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Cork Roscoff priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Cork Roscoff ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Cork Roscoff Ferge anmeldelser

 • "En fornøjelse"

  Min mann og jeg har brukt Brittany Ferries siden 1991; vi reiser fra Cork til Roscoff og retur hver september. Noen ganger har vi eist i mai på samme rute. Nå, hvor vi begge er pensjonert, ser vi frem til turen, så snart vi har booket den! Vi fikk middag om bord, og er enige om at maten er vidunderlig; faktisk likeså god, som de fleste måltidene vi fikk i Frankrike under ferien vår. Personalet er ekstraordinære, svært hjelpsomme og vennlige. Båten er særdeles godt lagt ut, og det er en fornøjelse å reise med Brittany Ferries. Ser allerede frem til neste år!

  'Reid and Rosemary Armstrong' reiste på Cork Roscoff ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Les mer Les mindre
 • "God opplevelse"

  Vi ble gledelig overrasket over hvor stor fergen var. Det var mer som et cruiseskip enn de forventet barske ferger, vi har opplevd før. Vi tok den billigste lugaren, som var liten, men hadde en dusj og var fin for en overnatting. Prisen for drikkevarer var ikke overdrevet, og det var underholdning som var svært god. Vi spiste ikke om bord, da restauranten ble lukket tidlig, men vi gikk til den tollfrie butikken, som var stor og hadde et godt utvalg. Innsjekking var rask og effektiv, og mitt generelle inntrykk var at det er en stor forbedring fra hva jeg har vært vant til før. Jeg vil bestemt anbefale Brittany Ferries.

  'Ian' reiste på Cork Roscoff ruten med Brittany Ferries på Pont Aven

  Les mer Les mindre

Cork Guide

Den irske byen Cork ligger i den sørvestlige delen av landet i provinsen Munster. Det er Irlands nest største by og ligger på en øy i elven Lee som deler seg i to kanaler vest og øst for byen. Kaier og havnebasseng finnes på den østlige siden av byen, hvor begge kanaler fusjonere igjen.

Byen har bevart arven sin, selv om det ikke er mer tilbake av den middelalderske besfestede byen. Det er imidlertid bevart fra det 18. århundret.

Passasjer fasiliteter i Cork fergeterminal er begrenset og omfatter hovedsakelig venteområder og forfriskninger.

Roscoff Guide

Den franske landsbyen Roscoff ligger på den nordlige kysten av Bretagne og er en perfekt introduksjon til alt det, som Bretagne har å tilby. En populær attraksjon i byen er granitt bygningene deres fra det 16. århundret, som ligger langs kysten sammen med de mange restaurantene som serverer fremragende lokal mat, og de små galleriene og gavebutikker. Byen har spesialisert seg i fisk- og skalldyrsretter og tradisjonelle bretonske crêpes, som man kan nyte på et av de mange streetside stedene. Bretagnes hovedstad er Rennes og regionen er en av 27 franske regioner.

Havnen har vært i drift siden 1973, men det er ikke mange fasiliteter. Det er fergeservicer til både Rosslare og Cork i Irland. Seiltiden er omkring 17 timer til Rosslare og 13 til Cork.