Cuxhaven til Brunsbuttel Ferge

Cuxhaven Brunsbuttel fergeruten knytter Tyskland med Tyskland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Elb Link. Det er opp til 42 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Cuxhaven Brunsbuttel fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rute og havn detaljer

Cuxhaven - Brunsbuttel Fergeselskaper

  • Elb Link
    • 6 Daglige Avganger 1 time 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Cuxhaven Brunsbuttel priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Cuxhaven Brunsbuttel ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Cuxhaven Guide

Cuxhaven er en uavhengig by og sete av Cuxhaven-distrikt i delstaten Niedersachsen, Tyskland. Byen ligger på bredden av Nordsjøen ved utmunningen av Elben. Bydelene Duhnen, Döse og Sahlenburg er særlig populære feriesteder ved Nordsjøen.

Opprinnelsen av turisme i dette område kan dateres tilbake til 1816, da en badeby ble grunnlagt i Cuxhaven, og Cuxhaven har vært en statanerkjent badeby siden 1964. Med 50.000 borgere, er Cuxhaven ikke en storby, men området kan skryte av ca. 3 millioner besøkende årlig, og er dermed en av de største badebyene i Tyskland.

Fiskeindustrien og havnen er de to andre store tradisjonelle virksomheter i Cuxhaven. Byen har laget store investeringer i modernisering og utvidelse av havnefasilitetene i de siste årene.