Destination Gotland

Destination Gotland tilbyr en populær fergeovert mellom det svenske fastlandet og øya Gotland på vegne av den svenske regjeringen,

Destination Gotlands flåte består av fire raskferger, som transporterer mer enn 1,6 millioner passasjerer til Gotland årlig, og nesten en halv million biler.

Fergene avgår fra havnene i Nynashamn og Oskershamn og seiler til Visby, som ligger på den vestlige side av Gotland. Det er opp til 18 rotasjoner daglig i sommersesongen, og overfarten fra Nynashamn tar litt over 3 timer, mens avgangen fra Oskershamn er litt raskere og tar litt under 3 timer.

Det er nok å se og lage om bord på fergene, herunder spiseområder, butikk, lekeorom for barn og kino.

Uansett om man ønsker frokost, en snack, et større måltid eller en kopp kaffe, er det noe for alle. The Food Market er alltid åpen under overfarten, og skipets restaurant serverer varm og kald mat.

Direct Ferries sammenligner seilplaner og priser, basert på søkekriteriene dine, slik at du kan sammenligne Destination Gotland produkter med andre fergeselskapers seilplaner og priser i en enkelt søkning. Sammenlign Destination Gotland seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilleten din for å sikre at du finner den beste løsningen for din tur.

Les mer Les mindre

Alle Destination Gotland ruter