Kristiansand

Slik bestiller du en ferge til Kristiansand

Med directferries.no kan du planlegge, sammenligne og booke fergen din til Norge, som seiler til havnen i Kristiansand raskt, lett og sikkert online.

Ved å bruke vår pris-søk funksjon kan du sjekke seilplaner, priser og ledighet for ferger til Kristiansand, eller sammenligne reisemålet ditt med alternative havner, ikke bare i Norge, men også lengre vekk.

Det kunne ikke være lettere å få en pris eller foreta en booking. Alt du skal gjøre er å velge din foretrukne Kristiansand rute fra menyen, antall passasjerer og søke. Hvis du er etter en Kristiansand ferge, skal du besøke vår Kristiansand Ferge side.

Ferger til Kristiansand

Trykk her for kart

Ferge til Kristiansand alternativer

Kristiansand Ferge servicer

 • Color Line Hirtshals til Kristiansand
  • 14 Ukentlige Avganger 3 t 15 min
  • Få pris
 • Fjord Line Hirtshals til Kristiansand
  • 3 Daglige Avganger 2 t 15 min
  • Få pris

Ferge til Kristiansand anmeldelser

 • "Alt ok"

  Fornøyelse å reise. Huske å bestille buffet på overfarten – en stor opplevelse og deilig personale. Vi kommer igjen. VH familien Melkespann.

  'Finn Junge' reiste på Ferge til Kristiansand med Color Line

  Les mer Les mindre
 • "gebyr"

  tur fra hirtshals til kristiansand den 05.05. 2015. på grunn av gode kjøreforhold langs tyske og danske autobaner vi kommer til hirtshals tidligere enn beregnet. vi når ferge som går kl.12.15. i staden å vente i ni timer på kaien i hirtshals, vi ønsker å ta fergen kl. 12.15. det er rikkelig med plass øm bord. men, da kommer det irriterande gebyr på 600 kroner, nesten like nye som den billeten vi har i neven. vi mener at det er ikke noe grense på grådigheten til colorline eiere, dette gebyret er urettferdig og skam for selskapet. vi kan ikke forstå at vi har påført selskapet noe extra omkostninger ved å bytte over til tidligere avgang. og da spør vi hva er årsak til slike skyhøye gebyrer. kan dere forklare dette. ??? vi kan også tilføye det positive om bord på skipet, god service og hyggelig mannskap. det skal dere ha ros for. for uretferdige skyhøye gebyr skal dere få en stor minus. med venlig hilsen fra anton og marica stojkovic.

  'Anton' reiste på Ferge til Kristiansand med Color Line

  Les mer Les mindre