Kroatia

Slik bookes ferger fra Kroatia til Slovenia

Det er 3 fergeruter mellom Kroatia og Slovenia med 10 avganger ukentlig. Trieste Lines leverer 3 ruter, Porec til Piran seiler 3 avganger ukentlig, Rovinj til Piran omkring 5 ganger ukentlig & Pula til Piran omkring 2 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Kroatia til Slovenia for å sjekke informasjon.

Kroatia Slovenia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Kroatia til Slovenia

Om Kroatia:

Kroatia ligger i det sørøstlige Europa, omgitt av Slovenia mot nord, Ungarn mot nordøst, Serbia mot øst, Bosnia-Hercegovina mot sørøst, Montenegro mot sør og Adriaterhavet mot vest.

Kroatia er full av vakre strender og naturlige reserver, og turismen gjør opp 20% av landets økonomi, med over 10 millioner turister i året.

Om Slovenia:

Slovenia er et land i sentral Europa på skilleveien mellom europeiske kulturer og handelsruter i de østlige alpene i den nordlige enden av Adriaterhavet.

Med et uberørt landskap av anødekkede tinder, turkis grønne elver og kystlinjen ved Adriaterhavet, er Slovenia et land full av kultur og landlig og rustikk sjarme, noe som gjør det til et fantastisk sted å besøke.