Sverige Finland kart

Slik bookes ferger fra Sverige til Finland

Direct Ferries Sverige til Finland ferge sammenligning tillater deg å se ferge seilplaner og priser for alle ruter til Finland, slik at du er sikker på å finne den riktige fergeoverfart til den riktige prisen!

Vår ferge pris-søk søker etter de billigste prisene på tidspunktet tettest på reisedatoen din, slik at du kan finne den fergen som passer deg best fra Sverige til Finland.

Hva nå? Bare velg din foretrukne rute fra pris-søk og vi vil finne den beste prisen til deg og sammenligne med tilsvarende ruter, slik at du er sikker på å finne den beste løsningen på din tur!
Sverige
Sverige
Ferger til Finland
Finland

Sverige til Finland Ferge Guide

Det er flere fergeoverfarter fra Sverige til Finland. Ferger knytter pt. 3 havner i Sverige med 4 havner i Finland.

Det er 70 avganger ukentlig på 8 Fergeruter som leveres av 5 fergeselskaper, inkludert Tallink Silja, Viking Line, Finnlines, St Peter Line & Wasaline. Den kortest overfart tar omkring 4 timer (Umeå til Vaasa).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Sverige og Finland. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Om Sverige:

Sverige er et skandinavisk land i Nord-Europa omkranset av Norge og Finland, og er knyttet til Danmark med en bro-tunnel.

Sverige har et fantastisk friluftsliv og tiltrekker mange besøkende om sommeren, hvor man kan nyte vandreturer mellom hytter eller campingplasser i de vakre fjellene.

Sverige byr også på kultur, kulturarv og kunst. I Stockholm eller Gøteborg kan man se fortiden, nåtiden og framtiden for Sverige.

Om Finland:

Finland er ett av verdens mest nordlige land, og ligger i nord Europa. Finland deler grenser med Sverige i vest, Norge i nord og Russland i øst.

Finland har kontrasterende vær med midnattssolen i den varme sommer og nordlyset i den snødekkede mørke vinter. Landets uspolert skoger og tusenvis av øyer og purker tilbyr masse av muligheter for besøkende, som ønsker å nyte de vakre naturlige omgivelser.

© Direct Ferries Ltd