Sverige Finland kart

Slik bookes ferger fra Sverige til Finland

Med directferries.no kan du sammenligne og booke ferger fra Sverige til Finland på alle ruter, med Europas største fergeselskaper.

For å finne rutetider og priser for ferger fra Sverige til Finland, skal du bare velge din foretrukne rute fra søkeboksen til venstre, antall passasjerer og trykke søk.

For mer informasjon om fergeruter fra Sverige til Finland kan du bruke lenkene nedenfor eller alternativt, for å se ferger til Finland fra andre land, se vår Ferger til Finland side.
Sverige
Sverige
Ferger til Finland
Finland

Om Sverige:

Sverige har oppnådd en misunnelsesverdig levestandard under et blandet system av teknisk kapitalisme og omfattende velferdshjelp. Det skandinaviske landet har et moderne distribusjonssystem, fremragende innenlands og utenlands kommunikasjonssystem og er dyktig skattekraft.
I mer enn nesten 2 århundreder har Sverige ikke deltatt i en krig. En bevæpnet nøytralitet var likevel klar til at beskytte landet under begge verdenskriger. Sverige er et stort, geografisk varierende og besynderlig ukjent land, viss fornemmelse av plass er en av dets bedste fordeler.
Utenfor den populære sørlige delen av landet kan man lett reise uten å se en sjel. Vestkysten består mest av et antall historiske havner; Gøteborg, Helsingborg og Malmø (som er knyttet til København via Øresundsbroen).
Sveriges hovedstad, Stockholm, er landets største attraksjon og her er det masser av arkitektur, fines museums og landets mest aktive kultur- og natteliv. Desutten kan man her velge fra et utall av restauranter, museums, galleri og bar.

Om Finland:

Finland er nordens mer kulturelle, isloert og misforstået land. Siden 1917 har Finland vært selvstyrte, etter å ha vært styrt av først Sverige og deretter Russland. Landet er for det meste flatt og framhevet av store skoger og pruker, men har vide regionale ulikeheter.
Sør Finlands landskap er det minst dramatiske, men hovedstaden Helsingfors gjør opp for dette med dens fremragende arkitekturen og samlinger av nasjonal historie og kunst.
Vannet fra Lake regionen strekker seg fra den russiske grensen til den industrielle byen Tammerfors, og skaper en naturlig transport for industrien. Her er vann et mer vanlig syn enn land. Byen ligger på snører, opphøyde kanter mellom sjøer og giver selv store fabrikasjonssenter grønne og tilgjengelige omgivelser.
Nord herfra varierer Finland fra den flate vestkysten av Ostrobothnia til det skogbelagt Kaunuu og gradvis til det stigende Lappland. Dette er landets mer tiltrekkende terreng og hjem til Sami, de halve nomadiske reinsdyrflokkene, som finnes overalt i verden.

© Direct Ferries Ltd