Tyrkia

Slik bookes ferger fra Tyrkia til De Egeiske Øyer

Det er 2 fergeruter mellom Tyrkia og De Egeiske Øyer med 37 avganger ukentlig. Ertürk Lines leverer 1 rute, Cesme til Chios som seiler 9 ganger ukentlig. Turyol leverer 2 ruter, Cesme til Chios seiler 14 avganger ukentlig & Ayvalik til Mytilene omkring 14 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Tyrkia til De Egeiske Øyer for å sjekke informasjon.

Tyrkia De Egeiske Øyer kart

Trykk her for kart

Ferger fra Tyrkia til De Egeiske Øyer

Om Tyrkia:

Tyrkia er et transkontinentalt land, som hovedsakelig er beliggende i det vestlige Asia, med en liten del av landet i det sørøstlige Europa. Landet har en kyst ved Middelhavet mot sør, Egeerhavet mot vest og Svartehavet mot nord.

Alle deler av Tyrkia er fulle av gamle ruiner og arkitektonisk arv. Fra Anatolia, hvor den tidligste bosetningen i landet ble funnet, til marmor ruiner av hundrevis av byer, templer og monumenter etterlatt av gamle grekere og romere. Det er nok så mye å utforske i Tyrkia.

Om De Egeiske Øyer:

De Egeiske Øyer ligger i Det Egeisk Hav, mellom den sørlige og østlige delen av det greske fastlandet og den vestlige siden av Tyrkia. Den sørligste øya er Kreta, som også er Hellas største øy og markerer enden av Det Egeisk Hav.

De Egeiske Øyer ses ofte som en stor del av gresk kultur og tradisjon. De vakre sandstrendene, karakteristisk arkitektur, tradisjonell livsstil og varme, gjestfritt mennesker gir alle en spesiell opplevelse.