Frankrike

Ferger til Frankrike

Frankrike har vært en av verdens mest populære, om ikke det mest populære turistmålet i mange år.

En av de mest varierte destinasjonene du kommer over, med sine ikoniske monumenter, fantastiske vakre byer, majestetiske slott, idylliske landskap, fantastiske strender og kanskje noen av de beste restaurantene og vinene du sannsynligvis vil oppleve, Frankrike har virkelig noe for enhver.

Uansett om man drar til Frankrike for en avslappende strandferie, storbyferie, camping eller utendørs ferie, vinsmaking eller noe helt annet, så har det aldri vært enklere å ankomme landet med ferje, uavhengig av land eller sted for avreise.

Med en kystlinje på flere tusen mil og en relativt sentral posisjon i Vest-Europa, med Storbritannia og Irland nord for seg, Spania i sør-vest, øyene i Middelhavet og de nord-afrikanske landene Algerie, Marokko og Tunisia i sør, så er det ingen overraskelse at Frankrike er et populært reisemål for ferjereisende, betjent med Europas største ferjeselskaper.

De franske ferjehavnene er godt koblet til motorveiene som gjør Frankrike til en ideell port for videre reise til andre land og øyer i Europa.

Les mer Les mindre

Ruter og havner i Frankrike