Heysham til Douglas Ferge

Heysham Douglas fergeruten knytter England med Isle of Man. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Steam Packet. Det er opp til 13 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Heysham Douglas fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rute og havn detaljer

Heysham til Douglas Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra England til Isle of Man side.

Heysham - Douglas Fergeselskaper

 • Steam Packet
  • 13 Ukentlige Avganger 3 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Heysham Douglas priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Heysham Douglas ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Heysham Douglas Ferge anmeldelser

 • " Jeg var svært syk"

  Besetningen svært behagelige og hjelpsomme. Seter komfortable. Gode forfriskninger. God parkering. Men uungåelig, var det mange syke mennesker på grunn av det urolige havet. Maten, som vennene mine spiste, så god ut.

  'Michael' reiste på Heysham Douglas ruten med Steam Packet på Manannan

  Les mer Les mindre
 • "Besøk til IOM"

  Seilte fra Heysham til IOM og hadde en behagelig tur begge veier. Satt i restaurant/kafe, som var ren og behagelig. Egentlig ikke en kritikk, men tok 4 timer begge veier, noe som kan være litt kranglende.

  'Ashley' reiste på Heysham Douglas ruten med Steam Packet på Ben My Chree

  Les mer Les mindre
 • "Isle of Man tur"

  Min kone og jeg har reist til Isle of Man med ferge et par ganger, og hver gang har vi fullt ut nytt vår tur. Vi har alltid synes at personalet er svært hjelpsomme og tiden flyr forbi når man har en slik avslappende reise.

  'John' reiste på Heysham Douglas ruten med Steam Packet på Manannan

  Les mer Les mindre

Heysham Guide

Landsbyen Heysham ligger på den nordvestlige delen av England i Lancashire. Byen har utsikt over Morecambe Bay og er en vakker liten kystby kort avstand fra både Lancaster og Morecambe. Landsbyen har mange vakre hus fra det 17. århundret og er kjent for sine fargerike blomster. To atomkraftverk er beliggende tett på landsbyen, men også områder med skog, påne gressarealer og sandstrender.

Det er fergeforbindelser mellom Heysham havn og Irland, som drives av Isle of Man Steam Packet Company. Fasiliteter i havnen inkluderer venterom med tv, automater, snackbar og restaurant.

Douglas Guide

Douglas er den største byen på Isle of Man og ligger på øyas østkyst, på kanten av en bukt og strand. Det er mange ting å se og lage i byen, og promenaden dens syder alltid av aktivitet. Populære ting inkluderer det guidet Story of Mann spor, som tar besøkender rundt til de mest berømte stedene, og starter ved Manx Museum. TT Grandstrand er alltid populær, og er hvor man kan få det beste utsynet over start- og målstreken av det verdensberømte TT Race.

Steam Packet Company leverer fergeservicer fra Douglas til Heysham, Liverpool, Dublin og Belfast. Fasiliteter om bord på fergene inkluderer butikker, kaféer og bar.