Hirtshals til Kristiansand Ferge

Hirtshals Kristiansand fergeruten knytter Danmark med Norge og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Fjord Line seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Color Line servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 14 min.

Det er 35 Uke overfarter på Hirtshals Kristiansand ruten mellom Danmark og Norge. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rute og havn detaljer

Hirtshals til Kristiansand Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Danmark til Norge side.

Hirtshals - Kristiansand Fergeselskaper

 • Fjord Line
  • 3 Daglige Avganger 2 t 15 min
  • Få pris
 • Color Line
  • 14 Ukentlige Avganger 3 t 14 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Hirtshals Kristiansand priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Hirtshals Kristiansand ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Hirtshals Kristiansand Ferge anmeldelser

1
 • "gebyr"

  tur fra hirtshals til kristiansand den 05.05. 2015. på grunn av gode kjøreforhold langs tyske og danske autobaner vi kommer til hirtshals tidligere enn beregnet. vi når ferge som går kl.12.15. i staden å vente i ni timer på kaien i hirtshals, vi ønsker å ta fergen kl. 12.15. det er rikkelig med plass øm bord. men, da kommer det irriterande gebyr på 600 kroner, nesten like nye som den billeten vi har i neven. vi mener at det er ikke noe grense på grådigheten til colorline eiere, dette gebyret er urettferdig og skam for selskapet. vi kan ikke forstå at vi har påført selskapet noe extra omkostninger ved å bytte over til tidligere avgang. og da spør vi hva er årsak til slike skyhøye gebyrer. kan dere forklare dette. ??? vi kan også tilføye det positive om bord på skipet, god service og hyggelig mannskap. det skal dere ha ros for. for uretferdige skyhøye gebyr skal dere få en stor minus. med venlig hilsen fra anton og marica stojkovic.

  'Anton' reiste på Hirtshals Kristiansand ruten med Color Line

  Les mer Les mindre

Hirtshals Guide

Hirtshals er en by og havn, som ligger på øya Vendsyssel-Thy, øverst på den jyske halvøya i det nordlige Danmark. Byen er nok best kjent for sitt fiskeri og fergehavnen. Fiskeri spiller en viktig rolle for byen og innbyggene dens, akkurat som turisme og leie av sommerhus. Nordsøen Oceanarium er et av Europas største akvarier og ligger i Hirtshals. Akvariet har over 70 forskjellige arter i samlingen sin.

Havnen er full av aktiviteter og atmosfæren er autentisk. Når man besøker Hirtshals, kan man nyte de naturlige omgivelsene, som er perfekt til mange utendørs aktiviteter.

Fra havnen er det fergeforbindelser til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjördur og Torshavn.

Kristiansand Guide

Kristiansand er en by og kommune i Vest-Adger amt i sør-Norge. Byen ble grunnlagt av, og oppkalt etter, den danske konge Christian IV og er det nærmeste Norge kommer på et kyst resort.

Kristiansand er et strålende, energisk sted som trives med sin fergeforbindelse til Danmark og dens populære strender. Kristiansand har stor skipsbygning og reparasjon fasiliteter som støtter Norges oljeindustri i Nordsjøen.

Byen og sør landet har som regel mer sol enn resten av Norge. Det kan være mye snø om vinteren, men snøen er sjelden langs kysten.

Musikk spiller en stor rolle i byens kulturliv, med Quarf Festival og det internasjonale Kirke Musikk Festival.