Hirtshals til Langesund Ferge

Hirtshals Langesund fergeruten knytter Danmark med Norge. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Fjord Line. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Hirtshals Langesund fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rute og havn detaljer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Danmark til Norge side.

Hirtshals - Langesund Fergeselskaper

 • Fjord Line
  • 7 Ukentlige Avganger 4 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Hirtshals Langesund priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Hirtshals Langesund ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Hirtshals Langesund Ferge anmeldelser

 • "Anmeldelse av tur Hirtshals-Langesund"

  Kunne vært bedre skiltet ved brygga i Hirtshals. Ellers var båten bra og det samme var maten. Utvalget i taxfree var ikke av de største, men det var jo heller ikke plassen man hadde til rådighet. Det stod ingen fra personalet ved innsjekkingsdisken til cateringen for frokost. Måtte gå inn og få tak i en som var ledig. Savnet skilting for exit noen plasser i båten. Folk, oss inkludert måtte spørre vaskepersonale om veien. Men alt i alt, en helt grei tur og opplevelse av båten som helhet.

  'ØIstein' reiste på Hirtshals Langesund ruten med Fjord Line

  Les mer Les mindre
 • "Fergetur!"

  Fin båt,bra frokost, men båten bærer preg av for lite betjening både på kai og ombord. På dametoalettet var det ikke såpe i noen av dispenserne. Litt bedre sittebekvemligheter på dekk ville vært fint.

  'Elling Jan' reiste på Hirtshals Langesund ruten med Fjord Line

  Les mer Les mindre

Hirtshals Guide

Hirtshals er en by og havn, som ligger på øya Vendsyssel-Thy, øverst på den jyske halvøya i det nordlige Danmark. Byen er nok best kjent for sitt fiskeri og fergehavnen. Fiskeri spiller en viktig rolle for byen og innbyggene dens, akkurat som turisme og leie av sommerhus. Nordsøen Oceanarium er et av Europas største akvarier og ligger i Hirtshals. Akvariet har over 70 forskjellige arter i samlingen sin.

Havnen er full av aktiviteter og atmosfæren er autentisk. Når man besøker Hirtshals, kan man nyte de naturlige omgivelsene, som er perfekt til mange utendørs aktiviteter.

Fra havnen er det fergeforbindelser til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjördur og Torshavn.

Langesund Guide

Den norske by Langesund er en gammel kystby som kan føre tilbake historien sin til 1765. Byens økonomi har vært knyttet til havnen dens og ligger på en fjord, som også kalles Langesund. Besøkender, som slentrer gjennom byen vil noen deilige velbevart, og noen restaurert bygninger, som daterer tilbake til det 18. århundret. Byen er nok livligst om sommeren, når det holdes en rekke konserter og festivaler, inkludert en internasjonale Shanty Festival.

Byens havn har fergeforbindelser til Hirtshals i Danmark. Havnen har 4 kort opphold parkeringsplasser utenfor terminalen.