Jersey til Carteret Ferge

Jersey Carteret fergeruten knytter Jersey med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Manche Iles Express. Det er opp til 5 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 5 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Jersey Carteret fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rute og havn detaljer

Jersey - Carteret Fergeselskaper

  • Manche Iles Express
    • 5 Ukentlige Avganger 1 time 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Jersey Carteret priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Jersey Guide

St. Helier er hovedstaden på øya Jersey, som er den største av Kanaløyene som ligger i den engelske kanal. Jersey er ikke del av Storbritannia og har et separat forhold til den britiske tronen. Jersey har sin egen internasjonale identitet, selv om Storbritannia konstitusjonelt er ansvarlig for øyas forsvar.

En populær attraksjon i St. Helier er Jersey Museum og Kunstgalleri som forteller om Jersey fra den unge steinalderen frem til i dag. For en mer avslappende måte å passere tiden, kan man besøke en av Jerseys strender eller bare henge ut i en av St. Heliers mange bar, kaféer og restauranter.

Jersey havn ligger på den sørlige kysten av øya. Det er fergeforbindelser herfra til St. Malo i Frankrike, Portsmouht, Poole og Weymouth i England og den nærliggende øya Guernsey. Fasiliteter i havnen omfatter en kafé, en butikk og en tollfri butikk.

Carteret Guide

Den franske byen Carteret ligger i den nordvestlige delen av landet og er de eldste delene av Barneville-Carteret, som daterer tilbake til romertiden. Et interessant sted er slottet, som ligger bak kirken i Barneville landsby. Slotte ble kalt ”høyden av Mallet” etter etternavnet av Mallet de Carteret og Barneville. Det firkantede klokketårnet har et brystvern på blinde buer, og ble beleiret av engengelskemennene i september 1944. Den moderne byen ble en turistby i slutten av det 19. århundret/starten av det 20. århundret, hvor den ble klassifisert som en turistby.

Havnen i Carteret er den nåværende havnen i Barneville-Carteret