Katapola til Paros Ferge

Katapola Paros fergeruten knytter Kykladene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 15 minutter mens Hellenic Seaways servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 35 min.

Det er 9 Uke overfarter på Katapola Paros ruten mellom Kykladene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rute og havn detaljer

Trykk her for kart

Katapola - Paros Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 4 t 15 min
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 6 Ukentlige Avganger 2 t 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Katapola Paros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Katapola Paros ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Katapola Guide

Landsbyen Katapola ligger på den greske øya Amorgos, som er del av Kykladene. Amorgos er den nærmeste kykladiske øya til de nærliggende Dodekansene. Den lange og smale landsbyen Katapola har bare et par gater, hvor besøkende vil se at mange huse ligger svært tett på vannkanten. Taverner, kafeer og bar ligger kort fra landsbyen. Dette er det perfekte stedet for en avslappet lunsj. Maltezi strand er den beste, som ligger tett på landsbyen.

Det er hyppige fergeforbindelser fra Katapola til Piræus med en seiltid på mellom 4 og 9 timer. Øya har også fergeforbindelser til resten av Kykladene, Dodekansene og Astypalaia.

Paros Guide

Den greske øya Paros er del av Kykladene og ligger i Egeerhavet, ett på øya Naxos, som er omkring en time vekk med ferge. Det er en populær ferie destinasjon og har et ry for å være en vennlig øy og svært innbyende. Paros er den nest største kykladiske øya og har mange ting å se og lage, inkludert de mange forskjellige formene for vannsport. Det er også kirken Panagia Ekatantapiliani, som daterer tilbake til 326 e.kr. Øya har noen deilige tavernaer langs Parikia strandpromenade og noen deilige strander, som omfatter Agia Irini, Farangas, Kato og Logaras.

Det er fergeforbindelser fra havnen i Parikia til Pireus og de andre kykladiske øyene.