Kristiansand til Hirtshals Ferge

Kristiansand Hirtshals fergeruten knytter Norge med Danmark og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Fjord Line seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Color Line servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 15 min.

Det er 35 Uke overfarter på Kristiansand Hirtshals ruten mellom Norge og Danmark. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rute og havn detaljer

Kristiansand til Hirtshals Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Norge til Danmark side.

Kristiansand - Hirtshals Fergeselskaper

 • Fjord Line
  • 3 Daglige Avganger 2 t 15 min
  • Få pris
 • Color Line
  • 14 Ukentlige Avganger 3 t 15 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Kristiansand Hirtshals priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kristiansand Hirtshals ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kristiansand Hirtshals Ferge anmeldelser

 • "1.påskedag"

  En aldeles ypperlig tur. Vi koset oss.:-))

  'Tore' reiste på Kristiansand Hirtshals ruten med Color Line

  Les mer Les mindre
 • "Ombooking"

  Vår avgang ble kansellert, men vi fikk straks ombooket til neste avgang etter telefonisk kontakt. Som mange ganger tidligere fungerte ting fint. Vi er Colour-medlemmer.

  'Karsten' reiste på Kristiansand Hirtshals ruten med Color Line

  Les mer Les mindre

Kristiansand Guide

Den norske byen Kristiansand ligger i Vest-Agder fylke og er Norges femte største by. Byen ble grunnlagt i 1641 av Christian IV fra hvem byen har fått navnet sitt. Den ”sanne” komponenten av navnet refererer til det sandete neset byen ble bygget på. Mange turister besøker byen, særlig i sommermånedene, og Kristiansand Dyrepark, som ligger øst for byen, er av særlig betydning. Med knapp en million besøkende i 2012, er dyreparken Norges annen mest besøkte attraksjon, etter Holmenkollen. De fleste av parkens dyr er i deres naturlige omgivelser.

Byen havn har fergeforbindelser til Danmark og Sverige. De to viktigste rutene er til Hirtshals i Danmark og Gøteborg i Sverige. Fasiliteter i havnen inkluderer offentlige telefoner, toaletter, en butikk og god adgang for handikappede passasjerer.

Hirtshals Guide

Hirtshals er en by og havn, som ligger på toppen av den jyske halvøya i det nordlige Danmark, på kysten av øya Vendsyssel-Thy. Byen ble utviklet omkring en havn som ble bygget mellom 1919 og 1931 og ble knyttet til resten av Danmark av en jernbanestrekning mellom Hirtshals og Hjørring i 1925. byens fiskeflåte er nå ett av de største i Danmark, og sammen med turisme, spiller fiskeri en viktig rolle i byens økonomi.

Byens butikker holdes travle av passasjerer som kommer fra byens havn. Dette er særlig tilfellet for de norske passasjerer som handler i byen året rundt. En av de mest populære attraksjonene i byen er Nordsøen Oceanarium, som er et av Europas største akvarier og har over 70 forskjellige arter i samlingen sin.

Det er fergeforbindelser fra Hirtshals til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjör og Torshavn.