Kristiansand til Hirtshals Ferge

Kristiansand Hirtshals fergeruten knytter Norge med Danmark og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Fjord Line seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Color Line servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 15 min.

Det er 35 Uke overfarter på Kristiansand Hirtshals ruten mellom Norge og Danmark. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rute og havn detaljer

Kristiansand til Hirtshals Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Norge til Danmark side.

Kristiansand - Hirtshals Fergeselskaper

  • Fjord Line
    • 3 Daglige Avganger 2 t 15 min
    • Få pris
  • Color Line
    • 14 Ukentlige Avganger 3 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kristiansand Hirtshals priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kristiansand Hirtshals ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kristiansand Guide

Den norske byen Kristiansand ligger i Vest-Agder fylke og er Norges femte største by. Byen ble grunnlagt i 1641 av Christian IV fra hvem byen har fått navnet sitt. Den ”sanne” komponenten av navnet refererer til det sandete neset byen ble bygget på. Mange turister besøker byen, særlig i sommermånedene, og Kristiansand Dyrepark, som ligger øst for byen, er av særlig betydning. Med knapp en million besøkende i 2012, er dyreparken Norges annen mest besøkte attraksjon, etter Holmenkollen. De fleste av parkens dyr er i deres naturlige omgivelser.

Byen havn har fergeforbindelser til Danmark og Sverige. De to viktigste rutene er til Hirtshals i Danmark og Gøteborg i Sverige. Fasiliteter i havnen inkluderer offentlige telefoner, toaletter, en butikk og god adgang for handikappede passasjerer.

Hirtshals Guide

Hirtshals ligger i nord Jylland på den nordlige kyst av øyen Vendsyssel-Thy. Hirtshals ble det travle senter for handel og ferger fra hele Vendsyssel regionen og dette er byen stolt av.

Hirtshals havn er en av de viktigste fiskerihavner i Danmark og her skjer alltid mye i havneområdet. Ved ”Monument & Trappe” og ”Den grønne plads” er en unik atmosfære. Her blandes havnen med byen – lige i senteret med direkte adgang til gågate området.

Byen har et livligt shoppingsenter med 60 spesialbutikker, ni supermarkeder og dagligvareforretning. Det er rikelig med underholdning og musikk for barn og voksne. Og gå ikke glipp av de kulinariske herligheter av 20 restauranter, kafeer og barer i byen.