Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2561 ruter og 705 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Marokko

Marokko ligger i den nordvestlige delen av Afrika og avgrenser mot Algerie i øst og mauretanien i sør. Atlasfjellene løper tvers gjennom landet og ender ved Atlanterhavet. Marokko er et land som er full av musikk, farger og forunderlige dufter. Casablanca, Marrakesh og Tanger; smaker man på navnene etterlader de en nærmest krydret fornemmelse.

Og det er nettopp det Marokko er; en krydret blanding av myldrende markedsplasser, lær og magiske tepper. Når solen daler mot horisonten legger den et skjer av mildt, rosa lys over byene, fjellene og dalene.

Kontrastene er hele tiden nærværende; uendelig åpne landskaper omkring myldrende kaotiske byer, toppmoderne golfbaner og middelalderske medianer, orientalske hotell side om side med McDonalds. Marokko har et sant middelhavsklima, som er mer tørt og braskt innenlandsk. Nordkystenog det indre landet er fjellrikt med store plataområder, daler og fruktbare kystslette, mens ørkenen ligger mot sørøst.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Trasmediterranea
  • Få pris
 • FRS
  • Få pris
 • Naviera Armas
  • Få pris
 • Balearia
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Marokko anmeldelser

 • "Godt selskap"

  Har reist på begge selskaper, og Neptune klasse er den mest behagelige måten å reise. Maten er imidlertid en smule begrenset, med mindre man ønsker et fullt tradisjonelt spansk måltid. Mange tar med en piknik, som nok er den beste løsningen. Bussen til/fra terminalen er lett.

  Les mer Les mindre
 • "Alt i alt et fornuftig alternativ til å fly"

  Reiste Barcelona til Palma som gående passasjer, på en natte overfart, og hadde booket en lugar for 4. Etter innsjekking i Estacio Maritime ble vi vist til en kø til en buss, som ville kjøre til fergen, omkring 5 km vekk. Ingen forklaring på dette ble gitt. Skipet var ok, men deler var overfylt med grupper uten lugarer, men lugaren vi hadde var ren og større enn forventet. Vi brukte ikke catering, bortsett fra en rask drink i bar (ok) og en kaffe om morgnen (nokså forferdelig). Bortsett fra bussturen – som vi godt kunne ha unnvært – var båten effektiv og i tiden. Samlet sett, er det et godt alternativt til å fly, men den samlede servicen var ikke så god som fergene på Nordsjøen og Den Engelske Kanal (DFDS og Brittany Ferries).

  Les mer Les mindre
 • "Fremragende service"

  En lett tur fra start til slutt. Punktlig service. Skipet var fantastisk med masse av fasiliteter til å holde alle underholdt.

  Les mer Les mindre
 • "Algeciras til Tangier Med"

  1. Fergen var forsinket en time. 2. Svært få opplysninger ble gitt av personalet som ikke kunne snakke engelsk. 3. Bekreftelsen emailet fra Direct Ferries ble ikke akseptert av personalet.

  Les mer Les mindre

Om bord på fergene

Finn ut hvordan det er om bord på fergene, før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Marokko