Nice til Porto Vecchio Ferge

Nice Porto Vecchio fergeruten knytter Frankrike med Korsika. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Sardinia Ferries. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Nice Porto Vecchio fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rute og havn detaljer

Nice - Porto Vecchio Fergeselskaper

  • Corsica Sardinia Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 8 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Nice Porto Vecchio priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Nice Porto Vecchio ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Nice Guide

Den franske byen Nice ligger på landets sørøstlige kyst ved Middelhavskysten. Det er den nest største byen i Provence-Alpes-Cote-d’Azur regionen, etter Marseille. I de siste årene har byen opplevd en økonomisk, kulturelt, kunsterisk og arkitektonisk utvikling, men Nice har vært et deilig feriested i århundre for turister og er innen kjøre avstand til andre turistmål i regionen, inkludert Cannes, Antibes og Villefrance-sur-Mer.

Havnen ligger i byens hjerte, og har fergeforbindelser til Korsika, Calvi, Bastia, Ajaccio og Ile Rousse. Passasjer fasiliteter inkluderer en turistinformasjon, parkering, bad, toaletter, offentlige telefoner og baby skifte område.

Porto Vecchio Guide

Byen Porto Veccio ligger på øya Korsika, omkring 65 km øst for Sartene og 25 km fra Bonifacio. Byen ble bygget på stedet av en tidligere saltsump og er årsaken til at regionen ikke ble utviklet før det 20. århundret, for sumpen var infiserte med mygg og malaria. Sumpen ble drenert i det 20. århundret, og byen kunne utvikle seg. På tross av denne relativt nylig utvikling, var det et citadell beliggende på en brett som daterer tilbake til det 16. århundret, og som i dag former en del av den nåværende byen, mens den annen delen er byens marina.

Den maleriske marinaen har mange kaféer og restauranter, og er et godt sted å slentre gjennom og nyte en avslappende sommer kveld med venner og familie.