Om Ferger Til Norge

Bruk vår Ferger til Norge guide for å få all den informasjon du trenger for å planlegge turen til Norge. Med Directferries.no kan du sammenligne alle fergene til Norge i en rask og enkel søkning, så du er sikker på å finne den beste fergen til den beste prisen.

For en rask oversikt over hva som er tilgjengelig, inkludert ferger til Norge, frekvens, seiltid og fergeselskapene som seiler, se informasjon nedenfor. For å få en pris og tjekke tilgjengeligheten for ferger til Norge, så velg ditt avreise sted fra menyen til venstre og trykk søk! Kommersiell/frakt kjøretøy? Besøk våres Frakt ferger til Norge for mer informasjon.
Norge
Norge
Ferger til Norge
Norge
Norge

Om Norge:

Norge er beliggende i Skandinavia, nord av Danmark og vest av Sverige. Landets landskap er generelt forrevent og fjellrikt. Landets kystlinje, på mer enn 20,000 km, avbrytes av bratte fjorder samt et virvar av øyer og holmer.

Norge er kjent for sin midnattssol, som kan ses da landet delvis ligger nord av polarkredsen. Her går solen ikke ned ved midtsommer og om vinteren er de mange daler i lange perioder helt uten lys. Norge er et must for naturelskere. Her kan man ta en frisk spasertur i det tette barskoger, hvor lyd, duft og lys gir en fantastisk fornemmelse. Her vil man møte natur, betagende fjorder og den norske skjærgården.

I Norge vil man også kunne se detr rike dyre- og planteliv på tett lag, og man vil ikke kunne unngå å bli betatt over den storslåtte utsikten fra høydene over de frodige, grønne daler med snodd elver og de klare glimtende fjordene nederst.

Færger til Norge

6 Ukentlige Avganger
seiltid 23 timer 45 minutter
Fjord Line
6 Ukentlige Avganger
seiltid 22 timer
Fjord Line
7 Ukentlige Avganger
seiltid 16 timer
Fjord Line
7 Ukentlige Avganger
seiltid 17 timer
Fjord Line
Færger til Norge

Ferger til Norge fra Danmark

Ferger til Norge fra Tyskland

Ferger til Norge fra Sverige

© Direct Ferries Ltd