Seil til de Greske Øyene til sommer fra bare €22,50

Dato: 07 mai 2017 09:00 Kilde: Blue Star Ferries, Anek Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines & Grimaldi Lines

Seil til de Greske Øyene til sommer fra bare €22,50

Opplev de greske øyene til sommer fra så lite som €22,50 med alle de ledende fergeselskapene, inkludert Blue Star Ferries, Anek Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines and Grimaldi Lines.

Det er mange daglige avganger og fergeselskaper å velge fra, slik at det er lett å komme til de greske øyene, og priser starter fra bare €22,50 per person en vei på de populære rutene fra Pireus til Mykonos, Paros og Naxos.

Hvis du har lyst til litt øy hopping, starter priser fra bare €23,50 per person en vei mellom Santorini, Mykonos og Naxos.

De greske øyene er et av verdens mest populære reisemål, og er velsignet med solrike strender, turkise kyster og en rik kulturarv. Det er virkelig noe for alle her.

Priser har en tendens til å stige, som avgangene fylles opp, så ved å booke tidlig kan du få det største utvalg av ferger til den beste prisen.

Bestill Nå

Vennligst Merk: Forbeholdt betingelser og vilkår. Prisene visst er start pris for en voksen en vei. Alle priser er avhengig av ledighet og har en tendens til å stige, som fergene fylles opp.

Flere ferge tilbud fra directferries.no

Baltisk sommer: Opp til 80 % rabatt med Tallink Silja

Dato: 15 juni 2017 Kilde: Tallink Silja

Reis mellom Sverige og Finland med Tallink Silja og spar opp til 80% på fergeoverfarten din når du booker med Direct Ferries.

Ferger til Korsika: GRATIS lugar med Moby Lines

Dato: 01 mai 2017 Kilde: Moby Lines

Seil til Korsika med Moby Lines og få en GRATIS lugar, når du booker med Direct Ferries.

Seil til Danmark fra bare €94 med Color Line

Dato: 27 april 2017 Kilde: Color Line

Reis mellom Norge og Danmark med Color Line, Norges største fergeselskap.

TT Line tilbyr ny rute til Bornholm i sommer

Dato: 02 april 2017 Kilde: TT Line

TT Line starter en ny fergeforbindelse mellom Polen og Bornholm i sommer med en ukentlig service i hvert retning fra 24. juni.