Palermo til Civitavecchia Ferge

Palermo Civitavecchia fergeruten knytter Sicilia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grandi Navi Veloci. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 14 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Palermo Civitavecchia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rute og havn detaljer

Palermo til Civitavecchia Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Sicilia til Italia side.

Palermo - Civitavecchia Fergeselskaper

 • Grandi Navi Veloci
  • 2 Ukentlige Avganger 14 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Palermo Civitavecchia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Palermo Civitavecchia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Palermo Civitavecchia Ferge anmeldelser

 • "Aldri igjen"

  Fergeturen fra Palermo til Civitavecchia var et mareritt. Alle toalettene var total skitne. Fra tidspunktet vi kom om bord, var ingen av toalettene rene, de ville ikke trekke opp og det var vann på gulvet. Midtveis gjennom en 12 timers seiltur, var de enda verre. Denne fergen burde aldri brukes som en natteferge, fordi det er ingen steder å sove, unntatt på gulvet. Alt i alt, en riktig ubehagelig tur.

  'Stephen' reiste på Palermo Civitavecchia ruten med Grandi Navi Veloci på Fantastic

  Les mer Les mindre

Palermo Guide

Den italienske byen Palermo ligger i den nordvestlige delen av Sicilia, ved bukten Palermo i Tyrrenhavet. Byen har et ry i hele verden for sin historie, gastronomi, kultur og arkitektur. Mange besøkende strømmer til byen og den er nå hovedbyen for Sicilias kultur, handel og turisme. Byens sentrum har mange fine eksempler på palasser og kirker, som gir vei til områder, hvor livsstilen ikke synes å ha endret seg i århundre. Dette ses nok mest tydelig i markedene i Palermo.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunisia.

Civitavecchia Guide

Den italienske byen Civitavecchia ligger på den tyrrehenske hav kyst i Lazio regionen. Byen, som er hjemsted for knapp 60.000 innbyggere, har en fergehavn og ligger ca. 80 km nordvest av Roma. Byens historie går tilbake over tusen år til 101-108 e.kr., da keiser Trajan beordret bygningen av havnen i Centumcellae, for å imøtekomme dyphav frakt til den romerske hovedstaden.

Besøkender vil finne eksempler på restaurerte middelalderske og barooke strukturer, som omfatter det store Fort Michelangelo, som er en festning som ble bestilt av pave Giulio II i det tidlige 16. århundret, og forsvarsmuren bak havnen fra det 17. århundret. Muren former den ene siden av Lungoporto Gramsci, som er en forhøyet fotgjenger gangbro. Herfra er det fremragende utsikt over cruiseskipene og fergene i havnen.

Det er bil- og passasjerferger mellom Civitavecchia og Sarinia, Sicilia og andre destinasjoner i Italia og utlandet.