Patmos til Syros Ferge

Patmos Syros fergeruten knytter Dodekanesene med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 1 minutt mens Hellenic Seaways servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t 40 min.

Det er 4 Uke overfarter på Patmos Syros ruten mellom Dodekanesene og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rute og havn detaljer

Trykk her for kart

Patmos - Syros Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 4 t 1 minutt
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 4 t 40 min
    • Få pris

Patmos Guide

Den greske øya Patmos er beliggende i Egeerhavet og er del av Dodekanesene. Det er en av øygruppens nordligste øyer, og den ligger ut for Tyrkias vestkyst. Patmos hovedstad er Chora og havnen dens ligger i byen Skala. Øya er populær blant turister fra hele verden. Det er en vakker øy med tradisjonelle hvitkalkede hus, krystallklart vann, fremragende mat og et blomstrende natteliv.

Patmos har fergeforbindelser til Piræus, de andre øyene i Dodekanesene og til de andre øyene i Egeerhavet, sånn som Samos og Ikaria.

Syros Guide

Den greske øya Syros er del av Kykladene, og er usedvanlig, siden arkitekturen dens er mer middelaldersk enn den typiske kykladiske arkitekturen. Øyas hovedstad er Ermoupolis, og her kan man se noen fine eksepmpler på venetianske palé. I Vaproia kvarter kan besøkender finne deilige, store kirker og imponerende neo-klassiske bygninger, som rådhuset og Apollo Theatre. Øyas strender er også populære, og de er godt utstyrt til turister og har et godt utvalg av fasiliteter.

Øya kan føre tilbake historien sin til det 3. århundret f.kr., hvor tegn på bosetning er blitt funnet i Halandriani og Kastri deler av øya. Gjenstander funnet viser at det var en slags metall workshop på øya, som muligens hadde handelsforbindelser med Lilleasia.