Pireus til Katapola Ferge

Pireus Katapola fergeruten knytter Hellas med Kykladene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 4 ganger Uke, Sea Jets 5 ganger Uke & Hellenic Seaways servicen er tilgjengelig opp til 7 ganger Uke.

Det er 16 Uke overfarter på Pireus Katapola overfarten mellom Hellas og Kykladene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Rute og havn detaljer

Pireus til Katapola Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Hellas til Kykladene side.

Pireus - Katapola Fergeselskaper

 • Blue Star Ferries
  • 4 Ukentlige Avganger 5 t 10 min
  • Få pris
 • Sea Jets
  • 5 Ukentlige Avganger 6 t 44 min
  • Få pris
 • Hellenic Seaways
  • 7 Ukentlige Avganger 5 t 50 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Pireus Katapola priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pireus Katapola ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Pireus Guide

Havnebyen Piræus ligger i Hellas på den Saroniske Bukt i Attikaområdet, og er en del af byområdet Athen, og Athen sentrum ligger bare omkring 12 km fra havnen. Piræus senter er generelt fylt med trafikk og har en tendens til ikke å være et sted, som turister besøker. Området har mange av de fasilitetene man ville forvente av en lokal by; offentlige bygninger, gågater og lignende. Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Harbour er nok den mest attraktive delen av Piræus, og her er det et godt utvalg av restauranter, kaféer og bar.

Piræus er Hellas hovedhavn og den største i Europa (og den tredje største i verden). Fasiliteter i havnen inkluderer heveautomater, valutakontor, restauranter, kaféer, bar og en rekke reisebyrå. Det er ferger fra Piræus til Kreta, Kykladene, Dodekanesene, de østlige delene av Hellas og den nordlige og østlige delen av Egeerhavet.

Katapola Guide

Amorgos er en gresk øy som er del av Kykladene, og er den nærmeste beliggende øya på Dodekanesene. En populær attraksjon på øya er klosteret Panagia Hozoviotissa, som ligger på klippene nordøst for Chora. Klosteret ble bygget i begunnelsen av det annen årtusenen for å beskytte et ikon som daterer tilbake til 812, og er utstilt inne i klosteret.

Øyas hovedhavn ligger i Katapola og er også hjem til den berømte kirken Katapoliani, som ble bygget på stedet av et gammelt tempel, som var dedikert til Apollo. Fra havnen er det regelmessige fergeforbindelser til Pireus, restan av Kykladene, Dodekanesene og øya Astypalaia.