Pireus til Naxos Ferge

Pireus Naxos fergeruten knytter Athen med Kykladene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 23 ganger Uke, Sea Jets 7 ganger Uke & Hellenic Seaways servicen er tilgjengelig opp til 3 ganger dag.

Det er 51 Uke overfarter på Pireus Naxos overfarten mellom Athen og Kykladene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Rute og havn detaljer

Trykk her for kart

Pireus til Naxos Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Athen til Kykladene side.

Pireus - Naxos Fergeselskaper

 • Blue Star Ferries
  • 23 Ukentlige Avganger 4 t 15 min
  • Få pris
 • Sea Jets
  • 7 Ukentlige Avganger 3 t 30 min
  • Få pris
 • Hellenic Seaways
  • 3 Daglige Avganger 3 t 55 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Pireus Naxos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pireus Naxos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Pireus Naxos Ferge anmeldelser

 • "Forferdelig opplevelse"

  Forferdelig opplevelse for tredje år i trekk med Blue Star. Personalet er fryktelige med turister, og det er de fleste greske menneskene også. Hell og lykke med turistindustrien dere. Forferdelige mennesker. Komme aldri tilbake.

  'Kevin' reiste på Pireus Naxos ruten med Blue Star Ferries på Blue Star Delos

  Les mer Les mindre
 • "Kan anbefales."

  Dette var min fjerde tur mellom Pireus og Naxos med Blue Star Ferries, og som alltid var det en behagelig reise. Denne gangen var det ikke "veldig fullt" ombord, men jeg vil uansett anbefale å kjøpe billetter til "Business Class" da dette gir adgang til hele skipet og således en mulighet til å finne sitt eget "private hjørne" fremst i skipet.

  'Ole Kristian' reiste på Pireus Naxos ruten med Blue Star Ferries på Blue Star Naxos

  Les mer Les mindre

Pireus Guide

Havnebyen Piræus ligger i Hellas på den Saroniske Bukt i Attikaområdet, og er en del af byområdet Athen, og Athen sentrum ligger bare omkring 12 km fra havnen. Piræus senter er generelt fylt med trafikk og har en tendens til ikke å være et sted, som turister besøker. Området har mange av de fasilitetene man ville forvente av en lokal by; offentlige bygninger, gågater og lignende. Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Harbour er nok den mest attraktive delen av Piræus, og her er det et godt utvalg av restauranter, kaféer og bar.

Piræus er Hellas hovedhavn og den største i Europa (og den tredje største i verden). Fasiliteter i havnen inkluderer heveautomater, valutakontor, restauranter, kaféer, bar og en rekke reisebyrå. Det er ferger fra Piræus til Kreta, Kykladene, Dodekanesene, de østlige delene av Hellas og den nordlige og østlige delen av Egeerhavet.

Naxos Guide

Naxos er en gresk øy som ligger i Egeerhavet og er del av Kykladene. Øya har en rik og interessant historie og har vært styret av en rekke forskjellige sivilisasjoner under historien sin, inkludert de bysantinske, frankiske og venetianske, som alle har satt preget deres på øya. Øya har en blomstrende landbruksøkonomi takke være dens fruktbare terreng og det dyrkes både oliven og druer.
Populære attraksjoner på øya, bortsett fra de deilige strendene, har en tendens til å fokuseres omkring Chora og omfatter det venetianske slottet.
Øyas havn ligger også i Chora, og det er fergeforbindelser til Pireus og de andre kykladiske øyer.