Portsmouth til Fishbourne Ferge

Portsmouth Fishbourne fergeruten knytter England med Isle of Wight. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Wightlink. Det er opp til 30 avganger dag med seiltid fra ca. 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Portsmouth Fishbourne fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rute og havn detaljer

Portsmouth til Fishbourne Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra England til Isle of Wight side.

Portsmouth - Fishbourne Fergeselskaper

 • Wightlink
  • 30 Daglige Avganger 45 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Portsmouth Fishbourne priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Portsmouth Fishbourne ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Portsmouth Fishbourne Ferge anmeldelser

 • "Booket på en passasjerferge, ikke en bilferge"

  Jeg hadde booket en bil på fergen fra Portsmouth til Rude, og fant bare ut da jeg kom til havnen, at denne fergen ikke tar biler. Din ansatte insisterte på at det var umulig å booke en bil på denne ferge, og jeg endte med å betale over £100 for fergen til Fishbourne. Portsmouth – Ryde service gjorde det ikke klart at det bare var for gående passasjerer, og jeg kunne taste inn bilens størrelse og nummerskilt. Jeg kunne ha booket mye billigere direkte med Wightlink: Det som virkelig irriterte meg var at den ansatte insisterte på at det var umulig å gjøre det jeg gjorde, og fikk meg til å føle meg som en komplett idiot. Når man booker en fergebillett, bør det spesifikt stå at denne ruten bare er for gående passasjerer. Direct Ferries vil naturligvis bestride dette, men vær advart - Book direkte med fergeselskapet, ikke med en tredjepart agent.

  'Ian' reiste på Portsmouth Fishbourne ruten med Wightlink

  Les mer Les mindre

Portsmouth Guide

Den engelske byen Portsmouth ligger i den sørlige delen av England i Hampshire. Det er Storbritannias eneste øy by og den ligger omkring 100 km sørvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den eldste tørdokken i verden, som fremdeles er i bruk og til berømte skip som MHMS Victory, Lord Nelsons flaggskip, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en av de best forbundne havnene i Storbritannia og betjener ni destinasjoner.

Fishbourne Guide

Den lille byen og havn Fishbourne ligger på Isle of Wight på den østlige bredden av Wootoon Creek, mellom landsbyene Wootton og Ryde. Landsbyens navn stammer fra ”strøm av fisker”. Vectis er det antikke romerske navnet for Isle of Wight, som er en county og den største øya i England. Det samle farvannet, som skiller Isle of Wight og det engelske fastlandet, heter The Solent. Øya har vært et populært reisemål siden viktorianske tider.

Passasjerer som ankommer til Fishbourn med bil, skal være det minst 30 minutter før avgang og tidligst en time før. Gående passasjerer skal ankomme senest 15 minutter før avgang.