Rafina til Thira Ferge

Rafina Thira fergeruten knytter Athen med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Sea Jets seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 20 minutter mens Golden Star Ferries servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 6 t 45 min.

Det er 13 Uke overfarter på Rafina Thira ruten mellom Athen og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rute og havn detaljer

Trykk her for kart
For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Athen til Kykladene side.

Rafina - Thira Fergeselskaper

  • Sea Jets
    • 7 Ukentlige Avganger 4 t 20 min
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 6 Ukentlige Avganger 6 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rafina Thira priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rafina Thira ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rafina Guide

Den greske byen Rafina ligger på østkysten av Attikaregionen i Hellas. Byen, og havnen dens, ligger på den egeiske kysten, øst for Oenteli Mountains og nordøst for Mesogaia Plain. Den greske hovedstad, Athen, ligger 25 km vest for Rafina, som er tett på byene Artemida og Nea Makri. Det er et populært reisemål for atherne, på grunn av nærheten sin på Athen, som kjøre ut av byen tiL Rafina for å spise i en av byens mange fiskerestauranter som ligger langs havnen.

Rafina havn er den nest største i Attikaregionen, etter Piræus, selv om dette nok endre seg, pga. utvikdelsen av Lavrio havn. Det er fergeforbindelser fra Rafina til Kykladene og den sørlige delen av Euboea.