Rafina til Thira Ferge

Rafina Thira fergeruten knytter Hellas med Kykladene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Sea Jets seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 20 minutter mens Golden Star Ferries servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 6 t 4 min.

Det er 13 Uke overfarter på Rafina Thira ruten mellom Hellas og Kykladene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rute og havn detaljer

Trykk her for kart
For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Hellas til Kykladene side.

Rafina - Thira Fergeselskaper

  • Sea Jets
    • 7 Ukentlige Avganger 4 t 20 min
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 6 Ukentlige Avganger 6 t 4 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rafina Thira priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rafina Thira ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rafina Guide

Den greske byen Rafina ligger på østkysten av Attikaregionen i Hellas. Byen, og havnen dens, ligger på den egeiske kysten, øst for Oenteli Mountains og nordøst for Mesogaia Plain. Den greske hovedstad, Athen, ligger 25 km vest for Rafina, som er tett på byene Artemida og Nea Makri. Det er et populært reisemål for atherne, på grunn av nærheten sin på Athen, som kjøre ut av byen tiL Rafina for å spise i en av byens mange fiskerestauranter som ligger langs havnen.

Rafina havn er den nest største i Attikaregionen, etter Piræus, selv om dette nok endre seg, pga. utvikdelsen av Lavrio havn. Det er fergeforbindelser fra Rafina til Kykladene og den sørlige delen av Euboea.

Thira Guide

Den greske øya Santorini er en av Kykladene, det ligger i det sørlige Egeerhavet. Øya er i høy grad formet av sin vulkanske fortid, som har skapt et usedvanlig landskap noen steder. Et populært sted på øya er Caldera krater, som er fylt med vann og er omgitt av en mur av fargerike klipper, som er fylt med sjarmerende hus. Øya er også kjent for sine deilige strender, solnedganger som best kan ses fra landsbyen Oia, på øyas nordligste spiss.

Øyas strender består hovedsakelig av mørk vulkansk sand, som kan bli svært varmt om sommeren, og derfor er et håndkle eller en liggestol nødvendig. De beste strendene er plassert omkring den østlige kystlinje og strekningen som finnes på Perisa, er alltid populær. Litt mot sør er Perivols strand, som også er deilig, og Red Beach, som er tett på det gamle Akrotiri, hvor de røde klippene er vanskelige å overse.