Stockholm - Riga Fergeselskaper

date7 Ukentlige Avganger
clockseiltid 17 timer
Stockholm Riga Ferge anmeldelser
Less våre siste anmeldelser
Vår siste Stockholm Riga anmeldelser er herunder. Du kan lese mer ved å besøke vår skip side.  

"Stockholm - Riga"

Anmeldt 28 november 2013 av Lindsay

Vi hadde en god tur på Isabelle. Det var vår første gang på en stor ferge, og vi var usikre på hva som ville være til rådighet om bord. Vi ble behageligt overrasket. Det var en stor restaurant område, bar, nattklubb, tollfri butikk….vi manglet ikke noe. Kapteinen og besetningen gjorde turen riktig god. Vi hadde en lugar med dobbeltseng, som var god verdi for pengene.

'Lindsay' reiste på Stockholm Riga ruten med Tallink Silja på Isabelle

"Riktig god tur"

Anmeldt 16 august 2013 av Ekaterina

Ja, det var en veldig god tur, selv om vi ikke nådde fergen vår til Riga, men vi fikk billettene våre endret til Stockholm – Tallinn ruten uten problemer. Vi fikk til og med en bedre lugar enn vi hadde regnet med. Vi nøt reisen vår, takk til alle ansatte om bord. Den eneste bemerkningen kunne være – hvorfor kan dere ikke minne folk om at de skal endre tiden på klokkene deres? Det er annen gang, vi var for sent til frokosten på grunn av forvirring over den lokale tiden.

'Ekaterina' reiste på Stockholm Riga ruten med Tallink Silja på Romantika

"Behagelig tur !"

Anmeldt 07 august 2013 av Roy Willy

Vi bestilte innerlugar for 4 personer . Det var en helt vanlig fin fire manns lugar . Maten ombord var det heller ikke noe å si på fra det enkle til det mer avanserte . God smak på maten og god service begge veier . Det var en hyggelig og fin opplevelse vi fikk ombord i båten begge veier . Fint enkelt show . Noe for en hver smak .Det var en bedre ferge tilbake en Romantika som vi tok til Riga . BR Fam Hagen.

'Roy Willy' reiste på Stockholm Riga ruten med Tallink Silja på Romantika

"Stockholm til Riga ferge"

Anmeldt 31 mai 2013 av Michael

Partneren min og jeg tok nylig fergen fra Stockholm til Riga. Vi ble oppgradert til en suite, som var en deilig overraskelse. Suiten var vidunderlig, og maten og servicen fremragende. Jeg vil sterkt anbefale denne turen til alle som ønsker en behagelig og avslappende reise fra Stockholm til Riga.

'Michael' reiste på Stockholm Riga ruten med Tallink Silja på Silja Festival

Stockholm til Riga Ferge

På denne siden vil du finne alt du trenger å vite om Stockholm Riga ferger. Ved å bruke vårt pris-søk funksjonen kan du sjekke priser og tilgjengelighet, samt bestille ferger fra Stockholm til Riga eller sammenligne denne ruten eller havner med Stockholm Riga alternativer. Det er lett å få et tilbud. Alt du trenger gjøre er å velge Stockholm til Riga fra menyen, antall passasjerer og klikk på søk. For kommersielle ferge billetter, besøk vår Stockholm Riga Frakt Ferge side.

Stockholm til Riga Ferge Alternativer

Kapellskar - Paldiski med DFDS Lisco - 8 Ukentlige Avganger / seiltid 9 timer 30 minutter
Karlshamn - Klaipeda med DFDS Lisco - 7 Ukentlige Avganger / seiltid 12 timer
Nynashamn - Ventspils med Stena Line - 6 Ukentlige Avganger / seiltid 10 timer
Stockholm - Tallinn med Tallink Silja - 7 Ukentlige Avganger / seiltid 15 timer 15 minutter
For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Sverige til Latvia side.
© Direct Ferries Ltd