Stockholm til Riga Ferge

Stockholm Riga fergeruten knytter Sverige med Latvia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Tallink Silja. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 17 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Stockholm Riga fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rute og havn detaljer

Trykk her for kart

Stockholm til Riga Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Sverige til Latvia side.

Stockholm - Riga Fergeselskaper

 • Tallink Silja
  • 7 Ukentlige Avganger 17 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Stockholm Riga priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Stockholm Riga ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Stockholm Riga Ferge anmeldelser

 • "det var godt "

  Alt var godt, med renslighet i rom, med punktlighet. Kanskje bør å gjøre bedre frokostmeny i kaffe.

  'Aleksandras' reiste på Stockholm Riga ruten med Tallink Silja på Isabelle

  Les mer Les mindre
 • "skipets fasiliteter"

  vi syns det va litt trangt på lugarene og i gangene ,men roser trubadurene ombord ,de var flinke.musikken i dansebaren likte ikke vi noe særlig ,men vi er eldre folk som like å danse sving .konkurransen va atig og spennende.ellers en bra tur

  'Anne-Elise Sareussen' reiste på Stockholm Riga ruten med Tallink Silja på Isabelle

  Les mer Les mindre
 • "Ypperlig overfart"

  En flott tur med Romantika. Bra service og hyggelig betjening. Rent og pent over hele skipet. Kunne vært flere tilbud når det gjelder fast food.

  'Anonym' reiste på Stockholm Riga ruten med Tallink Silja på Romantika

  Les mer Les mindre
 • "Stockholm - Riga"

  Vi hadde en god tur på Isabelle. Det var vår første gang på en stor ferge, og vi var usikre på hva som ville være til rådighet om bord. Vi ble behageligt overrasket. Det var en stor restaurant område, bar, nattklubb, tollfri butikk….vi manglet ikke noe. Kapteinen og besetningen gjorde turen riktig god. Vi hadde en lugar med dobbeltseng, som var god verdi for pengene.

  'Lindsay' reiste på Stockholm Riga ruten med Tallink Silja på Isabelle

  Les mer Les mindre

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er fordelt over 14 øyer i den sørøstlige delen av landet. Det er mange kulturelle institusjoner beliggendei Stockholm og regionen er hjemsted for tre av Sveriges verdensarv områder. Disse er Drottningholm Slot, Skogskyrkogården og Birka. Stockholm var også nevnt som Kulturhovedstaden i 1998. Med over 100 museer, har Stockholm et av de høyeste antallet museer av noen by i verden. Nationalmuseet er nok det mest berømte og inneholder landets største samling av kunst. Det er omkring 16.000 malerier og 30.000 kunstgjenstander.

Stockholms havn er en hovedinngang til Sverige og derfor en viktig havn for både frakt og passasjerer som reiser til og fra Finland, Russland og de baltiske landene. Havnen ligger tett på byens sentrum.

Riga Guide

Riga er hovedstaden i Latvia og ligger ved munningen av elven Daugava, ved bredden av Rigabukten, i Østersjøen. Riga er en multikulturell by med en lang historie.

Rigas kommersielle havn ligger i byens hjerte. Det er to primære passasjerruter gjennom havnen. Det er en fergeforbindelse til Stockholm i Sverige, med en seiltid på omkring 17 timer, og en fergeforbindelse den tyske havnen Lubeck med en seiltid på omkring 31 timer.