Stockholm - Riga Fergeselskaper

date4 Ukentlige Avganger
clockseiltid 17 timer
Stockholm Riga Ferge anmeldelser
Less våre siste anmeldelser
Vår siste Stockholm Riga anmeldelser er herunder. Du kan lese mer ved å besøke vår skip side.

"skipets fasiliteter"

Anmeldt 18 august 2014 av Anne-Elise Sareussen

vi syns det va litt trangt på lugarene og i gangene ,men roser trubadurene ombord ,de var flinke.musikken i dansebaren likte ikke vi noe særlig ,men vi er eldre folk som like å danse sving .konkurransen va atig og spennende.ellers en bra tur

'Anne-Elise Sareussen' reiste på Stockholm Riga ruten med Tallink Silja på Isabelle

"Ypperlig overfart"

Anmeldt 24 juli 2014 av Anonym

En flott tur med Romantika. Bra service og hyggelig betjening. Rent og pent over hele skipet. Kunne vært flere tilbud når det gjelder fast food.

'Anonym' reiste på Stockholm Riga ruten med Tallink Silja på Romantika

"Stockholm - Riga"

Anmeldt 28 november 2013 av Lindsay

Vi hadde en god tur på Isabelle. Det var vår første gang på en stor ferge, og vi var usikre på hva som ville være til rådighet om bord. Vi ble behageligt overrasket. Det var en stor restaurant område, bar, nattklubb, tollfri butikk….vi manglet ikke noe. Kapteinen og besetningen gjorde turen riktig god. Vi hadde en lugar med dobbeltseng, som var god verdi for pengene.

'Lindsay' reiste på Stockholm Riga ruten med Tallink Silja på Isabelle

"Riktig god tur"

Anmeldt 16 august 2013 av Ekaterina

Ja, det var en veldig god tur, selv om vi ikke nådde fergen vår til Riga, men vi fikk billettene våre endret til Stockholm – Tallinn ruten uten problemer. Vi fikk til og med en bedre lugar enn vi hadde regnet med. Vi nøt reisen vår, takk til alle ansatte om bord. Den eneste bemerkningen kunne være – hvorfor kan dere ikke minne folk om at de skal endre tiden på klokkene deres? Det er annen gang, vi var for sent til frokosten på grunn av forvirring over den lokale tiden.

'Ekaterina' reiste på Stockholm Riga ruten med Tallink Silja på Romantika

Stockholm til Riga Ferge

Hos Direct Ferries er vi fokusert på å hjelpe deg med å finne den beste prisen på Stockholm Riga overfarter mellom Sverige og Latvia raskt og lett.

Få Stockholm Riga seilplaner og billettpriser med alle fergeselskaper, slik at du kan sammenligne og finne den beste løsningen for overfarten din.

Sammenlign tallrike overfarter og seilplaner for Stockholm Riga ferger online nå, ved å velge hvor du vil seile fra, fra Stockholm Riga pris-søk og søke.

Gjennomsnittlige Stockholm Riga priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Stockholm Riga ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Stockholm Riga Ferge Guide

Stockholm Riga fergeruten knytter Sverige med Latvia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Tallink Silja. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 17 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Stockholm Riga fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Stockholm til Riga Ferge Alternativer

Kapellskar - Paldiski med DFDS Lisco - 6 Ukentlige Avganger / seiltid 8 timer 30 minutter
Karlshamn - Klaipeda med DFDS Lisco - 7 Ukentlige Avganger / seiltid 13 timer
Nynashamn - Ventspils med Stena Line - 6 Ukentlige Avganger / seiltid 10 timer
Stockholm - Tallinn med Tallink Silja - 7 Ukentlige Avganger / seiltid 15 timer 15 minutter
Stockholm - Tallinn med St Peter Line - 2 Ukentlige Avganger / seiltid 17 timer 30 minutter
For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Sverige til Latvia side.
© Direct Ferries Ltd