Strømstad til Sandefjord Ferge

Strømstad Sandefjord fergeruten knytter Sverige med Norge og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Fjord Line seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 2 timer 30 minutter mens Color Line servicen seiler pop til 4 ganger daglig med en seiltid fra 2 t 30 min.

Det er 49 Uke overfarter på Strømstad Sandefjord ruten mellom Sverige og Norge. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Strømstad - Sandefjord Fergeselskaper

  • Fjord Line
    • 3 Daglige Avganger 2 t 30 min
    • Få pris
  • Color Line
    • 4 Daglige Avganger 2 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Strømstad Sandefjord priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Strømstad Sandefjord ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Strømstad Guide

Strømstad ligger i Strømstad kommune, Vastra Gotaland i Sverige. Byen har en liten befolkning på omrking 6.500, men av historiske grunner, blir den fremdeles klassifisert som en by. Strømstad er beliggende ved munningen av elven Stromsan og kan spors tilbake til 1500-tallet, hvor tre ble transportert langs elven, for å bli solgt til ventende skip. Med tiden ble byen en viktig sentrum for skipsfart.

Den eldste delen av Strømstad er Bukten, hvor rekkehus tilbyr en fantastisk utsikt over havnen og båtene. Disse husene ble bygget i i slutten av det 18. århundret og i hele det 19. århundret. Strømstads eneste gjenværende brosteinsbelagte gate er også i Bukten.

Det er fergeforbindelser fra Strømstad til Sandefjord og seiltiden er ca. 2½ timer.

Sandefjord Guide

Sandefjord er en by og kommune i Vestfold region i den sørlige delen av Norge. Den første ekspedisjonen til det Antarktiske hav ble utsendt i 1905. Mot enden av 1950 hadde Sandefjord en flåte av 15 fabrikksskip og mer enn 90 hvalfangere.

I 1954 ble mer enn 2800 menn fra distriktet ansatt som hvalfangere, men fra midten av 1950ene ble industrien gradvis redusert. Antallet av ekspedisjoner ble forminsket sterkt i 1960 og sesongen 1967/1968 ble den siste.

Gradvis ble shipping industrien tilpasset fra hvalfangst til andre skipstyper gjennom denne perioden. Sandefjord var tidligere kjent som å være en sunn oppholdssted med varierende former av bading for helseforbedring. Blant disse var saltvann- og mudderbad. Besøkende inkluderer kongelige og statsministere.