Strømstad til Sandefjord Ferge

Strømstad Sandefjord fergeruten knytter Sverige med Norge og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Fjord Line seiler opp til 14 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 30 minutter mens Color Line servicen seiler pop til 4 ganger daglig med en seiltid fra 2 t 30 min.

Det er 42 Uke overfarter på Strømstad Sandefjord ruten mellom Sverige og Norge. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rute og havn detaljer

Strømstad - Sandefjord Fergeselskaper

 • Fjord Line
  • 14 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
  • Få pris
 • Color Line
  • 4 Daglige Avganger 2 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Strømstad Sandefjord priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Strømstad Sandefjord ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Strømstad Sandefjord Ferge anmeldelser

 • "Billig overfart"

  Første gang vi har tatt denne ruten, men ikke siste gang. Billig overfart, vakker tur og god service og billige shopping muligheter.

  'Susanne' reiste på Strømstad Sandefjord ruten med Color Line

  Les mer Les mindre

Strømstad Guide

Strømstad ligger i Strømstad kommune, Vastra Gotaland i Sverige. Byen har en liten befolkning på omrking 6.500, men av historiske grunner, blir den fremdeles klassifisert som en by. Strømstad er beliggende ved munningen av elven Stromsan og kan spors tilbake til 1500-tallet, hvor tre ble transportert langs elven, for å bli solgt til ventende skip. Med tiden ble byen en viktig sentrum for skipsfart.

Den eldste delen av Strømstad er Bukten, hvor rekkehus tilbyr en fantastisk utsikt over havnen og båtene. Disse husene ble bygget i i slutten av det 18. århundret og i hele det 19. århundret. Strømstads eneste gjenværende brosteinsbelagte gate er også i Bukten.

Det er fergeforbindelser fra Strømstad til Sandefjord og seiltiden er ca. 2½ timer.

Sandefjord Guide

Den norske byen og havn Sandefjord er en moderne by som har en interessant historie og er hjemsted for en rekke kulturelle arrangementer. Byen ligger omkring 120 km sør for Oslo, og er populær blant turister. Det er et godt utvalg av restauranter og kaféer, og ifølge noen guider, er byen hjemsted for den beste gourmet restauranten i Norge, som ligger i en moderne bygning nær havnen. I havnen ligger også en fiskehandler, som er kjent for fremragende kvalitet fisk og andre delikatesser. Sandefjord har også et sjarmerende bysentrum, som består av en blanding av gamle og nye bygninger, og her er et godt utvalg av butikker.

Det er fergeservicer fra byens havn til Strømstad og til andre destinasjoner langs den norske kysten.