Tallinn til Mariehamn Ferge

Tallinn Mariehamn fergeruten knytter Estland med Åland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Tallink Silja. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 10 timer 50 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Tallinn Mariehamn fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rute og havn detaljer

Tallinn - Mariehamn Fergeselskaper

 • Tallink Silja
  • 7 Ukentlige Avganger 10 t 50 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Tallinn Mariehamn priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tallinn Mariehamn ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Tallinn Mariehamn Ferge anmeldelser

 • "Brukervurdering"

  Delikat og fint skip.

  'Per' reiste på Tallinn Mariehamn ruten med Tallink Silja på Baltic Queen

  Les mer Les mindre

Tallinn Guide

Den etiske byen Tallinn ligger på den nordlige kysten av landet, ved bredden av den finske bukt, omkring 80 km sør for Helsingfors, øst for Stockholm i Sverige og vest for Sankt Petersborg i Russland. Den gamle bydelen ble erklært en verdensarv område av Unesco.

Det er fergeforbindelser fra Tallinn havn til Finland og Sverige. Passasjerfasiliteter i havnen inkluderer butikker og en kafé. Det er daglige avganger mellom Tallinn og Stockholm og Helsingfors og to ukentlige avganger til Sankt Petersborg i Russland.

Mariehamn Guide

Mariehamn høre under finsk suverenitet og er Ålands hovedstad. Skipet Pommern ligger hvor fergene ankommer til byen under Ålands Maritime Museum i Badhusparken. En populær attraksjon i byen er St. Goran Kirke, som ligger halvveis langs Esplanaden Boulevard, som har trær og løper fra Vasterhamn til Osterhamn. På Torgatten gågate finner man mange butikker, kaféer og restauranter. I dette området finner man også byens og regionens maktsentrum, Självstyrelsegården, som består av Ålands palament og provinsregjering, rådhuset og andre offentlige bygninger.
Byen ligger på en halvøy og har to havner, en på den vestlige bredden og en på den østlige bredden. Begge forblir isfrie nesten hele året. Den vestlige havnen er, hvor daglige ferger til Sverige Estland og fastlandet seiler fra. Den østlige havnen er plasseringen av en av de største lystbåthavnene i Skandinavia.