Thira til Rhodos Ferge

Thira Rhodos fergeruten knytter Kykladene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 7 timer 50 minutter mens Anek Lines servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 15 t 30 min.

Det er 5 Uke overfarter på Thira Rhodos ruten mellom Kykladene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rute og havn detaljer

Trykk her for kart

Thira - Rhodos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 7 t 50 min
    • Få pris
  • Anek Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 15 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Thira Rhodos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Thira Rhodos ruten er for en bil og 1 passasjer.

Thira Guide

Santorini, eller Thira, som er øyas offisielle navn, er en gresk øy beliggende i det sørlige Egeerhavet omkring 200 km sørøst fra det greske fastlandet. Øya er del av Kykladene og, samme med Anafi, er øya det eneste stedet i Europa, som har et varmt ørkenklima. Ethvert beøk til Santorini bør omfatte en tur med yatch til de tre øyene, som ble skapt under en vulkansk eksplosjon i oldtiden. De kalles Nea Kammeni, Palea Kammeni og Thirassia, og plasseringen deres overfor den vestlige delen av øya, gir besøkende mulighet for å se vulkanen og alle vidundrene dens. Santorinis hovedstad, Fira, ligger på toppen av 250 m høy klippe, og giver besøkende en imponerende utsikt over vulkanen. Fira by er full av små hvitkalkede hus i tradisjonell kykladisk arkitektur, blå kuplet kirker og gater fylt med alle slags butikker, restauranter, kaféer og bar.

Øya Santorini har to havner. Hovedhavnen er Athinios, hvor alle ferger og kommersielle fartøyer ankommer. Det er også den gamle havnen, som oftes brukes til cruiseskip. Fra Athinios er det fergeforbindelser til Piræus, Rafina og de andre øyene i Kykladene.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og er populær blant turister, særlig fordi den nyter omkring 300 solskinnsdager i året. Øya ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nord av øta Kreta og sørøst for Athen. Øya har alle fasilitetene til å gjøre den til et populært turistmål med en vakker kystlinje, masse av kultur og et livlig natteliv.

Øyas største by, Rhodos Town, er mye sjarmerende og besøkender vil se enorme middelalderske befestninger og smale smug som er fulle av karakter. Øyas strender er nok den største attraksjonen og grunn til at den er så populær. Mange av strendene ligger på den østlige bredden og Lindos skille seg ut, da den tilbyr den beste strekningen av sand og småsteiner, og er tett på Megali Paralia.

Det er daglige fergeforbindelser fra Rhodos til Pireus. Om sommeren er det også fergeforbindelser til resten av Dodekanesene, samt Kreta og Kykladene.