Toulon til Ajaccio Ferge

Toulon Ajaccio fergeruten knytter Frankrike med Korsika. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Sardinia Ferries. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Toulon Ajaccio fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rute og havn detaljer

Trykk her for kart
For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Frankrike til Korsika side.

Toulon - Ajaccio Fergeselskaper

 • Corsica Sardinia Ferries
  • 3 Daglige Avganger 6 t 45 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Toulon Ajaccio priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Toulon Ajaccio ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Toulon Ajaccio Ferge anmeldelser

 • "Toulon-Ajaccio"

  Bekvem og grei overfart til Korsika. Heldigvis ikke særlig full ferge og god plass ombord. Reiste på dagtid, uten egen lugar. Mulighet for oppbevaring av baggasje i avlåst rom, bra.

  'Tor Kristian' reiste på Toulon Ajaccio ruten med Corsica Sardinia Ferries på Mega Express Two

  Les mer Les mindre
 • "Retur tur til Korsika"

  Svært god overfart og velorganisert. Restauranten var svært dyr og maten lav standard (tjenesten også!).

  'Josiane LE BORGNE' reiste på Toulon Ajaccio ruten med Corsica Sardinia Ferries på Mega Express Five

  Les mer Les mindre
 • "God tur"

  Tok nattefergen fra Toulon til Ajaccio og så fra Bastia til Savona. Veldig god tur. Anbefaler top klasse lugar. God mat til gode priser.

  'Anonym' reiste på Toulon Ajaccio ruten med Corsica Sardinia Ferries på Mega Express

  Les mer Les mindre

Toulon Guide

Den franske byen Toulon ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike. Det er en stor fransk flåtebase og har derfor en stor militær havn, som er hjemstedet for den franske flåtens skip Charles De Gaulle, og resten av flåten. Toulons historie har sterke forbindelser til mange industrier, inkludert skipsbygning, vinfremstilling, papri, kort, sko, elektronisk utstyr og mer.

Toulons gamle bydel ligger mellom havnen, Boulevard de Strasbourg og Cours Lafayette, og er preget av smale gater, springvann og små torg.

Byens havn har to fergeterminaler og gode passasjerfasiliteter, som inkluderer kaféer, automater, en snakcbar, toaletter og parkeringsplasser. Det er fergeforbindelser til Ajaccio, Bastia, Ile Rousse og Civitavecchia.

Ajaccio Guide

Ajaccio er den største byen på den franske øya Korsika og ligger på øyas sørvestlige kyst, omkring 338 km sørøst for Marseille, på det franske fastlandet. Byens havn ligger i bunnen av en brett med utsikt over halvøya, som beskytter havnen, og øst av det opprinnelige citadellet, og på den nordlige bredden af Ajaccio bukten. Napoleon Bonaparte er byens mest berømte beboer, og ble født i Casa Buonparte i 1769. Hans tidligere hus er nå åpent for offentligheten. Byens deilige bygninger, livlige kafeéer og marina gjør den til et godt sted å slentre rundt og utforske.

Ajaccio havn er en populær stopp for cruise skip og er den annen travleste havnen i Frankrike, etter Marseille. Det er regelmessige ferger fra havnen til Marseille, Toulon og Nice på det franske fastlandet. Det er også ferger til Livorno, Sardinia, Calvi og Propriano i noen sesonger. Disse blir levert av SNCM og Corsica Ferries.