Travemunde til Ventspils Ferge

Travemunde Ventspils fergeruten knytter Tyskland med Latvia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 23 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Travemunde Ventspils fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rute og havn detaljer

Travemunde til Ventspils Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Tyskland til Latvia side.

Travemunde - Ventspils Fergeselskaper

  • Stena Line
    • 1 Ukentlig Avgang 23 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Travemunde Ventspils priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Travemunde Ventspils ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Travemunde Guide

Den tyske byen Travemunde ligger i Lubeck ved munningen av elven Trave i Lubeck bukt. Byen ble grunnlagt i det 12. århundret av Henrik Løve, hertug av Sachsen, da han bygget en festning for å beskytte munningen av Trave, og ble senere forbedre av danskene og ble en by i 1317. byen er nå den største fergehavn i Tyskland på Østersjøen og siden begynnelsen av det 19. århundret, har den vært et populært turistmål. Populære attraksjoner i byen inkluderer fyrtårent dens som daterer tilbake til 1539, og det er det eldste langs Østersjøen i Tyskland. Motoriserte kjøretøyer må ikke bruke byens hovedgate, Vorderreihe, eller den kystnære promenaden. Det er busser som kjører til byen fra togstasjonen.

Det er en fergeforbindelse fra havnen til Sverige, Finland, Russland, Latvia og Estland.

Ventspils Guide

Den lativiske byen Ventspils ligger i den nordvestlige delen av landet, i regionen Kurland, og er en by som er kjent for sine festivaler, konserter og kulturelle arrangementer, som tiltrekker mange besøkender hvert år. I juli måned er byen vert for den siste konserten av den latviske popmusikken ”The Musical Hits”, som avholdes i Renka Have. I den annen uken i juli er byen også vert for feiringen av Sea Festival og i den første uken av august holdes den årlige Byen Festival.

Byens havn er isfri og har fergeforbindelser til Sverige og Tyskland.