Trelleborg til Travemunde Ferge

Trelleborg Travemunde fergeruten knytter Sverige med Tyskland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, TT Line. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Trelleborg Travemunde fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rute og havn detaljer

For mer informasjon, vennligst besøk våre Ferger fra Sverige til Tyskland side.

Trelleborg - Travemunde Fergeselskaper

 • TT Line
  • 3 Daglige Avganger 8 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Trelleborg Travemunde priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Trelleborg Travemunde ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Trelleborg Travemunde Ferge anmeldelser

 • "God tur"

  Fantastisk tur. Vil anbefale til alle.

  'Gilles DALIDO' reiste på Trelleborg Travemunde ruten med TT Line på Nils Holgersson

  Les mer Les mindre
 • "En Fantastisk Opplevelse!"

  En vidunderlig opplevelse! Rask innsjekking, ren og skipet var i tiden.

  'WatsonNicholas' reiste på Trelleborg Travemunde ruten med TT Line på Nils Holgersson

  Les mer Les mindre

Trelleborg Guide

Trelleborg ligger i Skåne kommune i det sørlige Sverige. Byens opprinnelse går tilbake til, da den ble presentert som en bryllupsgave til den svenske prinsen Valdemar fra den danske kongelige familie i 1257. danskene tok tilbake byen, og den forble under dansk herredømme inntil 1658. Trelleborg var en industriby inntil enden av dey 19. århundret, og denne industrialisering har split en viktig rolle i byens utvikling. Byen er populær blant besøkende fra Sverige og Tyskland, hovedsakelig på grunn av fergene til Rostock, Sassnitz og Travemunde i Tyskland.

Travemunde Guide

Den tyske byen Lubeck er kjent for sine mange gotiske bygninger og for sin velsmakende marsipan. Den mest populære turistattraksjonen i byen er nok Holstentor gateway fra det 15. århundret, som har et eventyrlig utseende med sine to sylindriske tårn. En sjarmerende middelalderby ligger bak dette, og her kan man se andre historiske bygninger, og dette resulterte i at byen ble erklært et Unesco verdensarv område i 1980. faktisk kan de fleste av byens mest populære attraksjoner finnes i den gamle bydelen, kalt Altstadt.

Byens store havn ligger på bredden av Østersjøen, innen forstaden av Travemunde, og her finner man også flere hyggelige strender. Omkring Lubeck og dens mange offentlige plasser, finner man en rekke historiske attraksjoner. Av særlig interesse er Rathaus fra det 13. århundret, Lubeck Domkirke fra det 12. århundret, og Heiligen Geist Hospital,. Som er det eldste sykehus i Tyskland og daterer tilbake til 1227.