Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 2578 ruter og 706 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Tyskland

Tyskland er det største landet i Sentral-Europa, og tilbyr besøkende et mengde av severdigheter, fra hypermoderne og fasjonable byer, til de sørlige områdene som grenser de majestetiske alpene.

Vakre, vibrerende byer viser noe av det aller beste av hva landet har å by på, samtidig som man i andre hjørner av landet finner landskap fylt med UNESCO sin betydelige verdensarv og uberørte skatter.

Med sin enestående beliggenhet i Østersjøen, er Tyskland den perfekte inngangsporten til resten av Europa med ferger som kommer fra Skandinavia, Øst-Europa og Russland. Havnene i Kiel, Rostock og Travemunde er de mer populære destinasjonene og kan nås fra Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Latvia og Norge.

Havnen i Sassnitz er et annet alternativ for de som kommer fra Sverige, og har også en rute fra øya, Bornholm, mens Lübeck er et reisemål for fergene som kommer helt fra Russland.

Den korteste og hyppigste ruten til Tyskland, er den 19 kilometer fergeruten mellom Rødby (Lolland, Danmark) og Puttgarden, en kystby på øya Fernern. Turen tar ca. 45 minutter, og det er opp til to avganger hver time.

Polen er også et bra alternativ å reise fra hvis man skal til Tyskland.

Hvis du reiser fra Storbritannia til Tyskland, så er det kjent at strekningen fra Harwich til Cuxhaven ikke eksisterer lengre. Det vil si at du må reise via Frankrike, Belgia eller Holland og deretter kjøre over.

Om det er slik at Tyskland er din endelige destinasjon eller et land du bare passerer gjennom, så er alle Tysklands største byer godt forbundet av større infrastruktur, og tilbyr mange muligheter for videre reise. De tyske motorveiene dekker rundt 12.000 kilometer, og er blant de mest tette og lengste motorveisystemene i verden.

For dem som ikke reiser med bil, er det tyske jernbanenettet moderne, omfattende og svært effektivt, ikke bare innenlands, men også for videre reise til land over hele Europa.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Scandlines
  • Få pris
 • Finnlines
  • Få pris
 • TT Line
  • Få pris
 • Stena Line
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Ruter og havner i Tyskland