Book en Yarmouth ferge

Yarmouth (Nova Scotia) fergehavn i Nova Scotia knytter deg med Portland i USA med et valg av opp til 7 avganger ukentlig. Seiltiden for Yarmouth til Portland overfarten er fra 5 timer 30 minutter, og med Bay Ferries.

Yarmouth havn kart

Trykk her for kart

Yarmouth Ferge servicer

 • Bay Ferries
  • 7 Ukentlige Avganger 5 t 30 min
  • Få pris

Yarmouth Guide

Yarmouth ligger ved Englands østlige kyst og er en av de mest populære feriedestinasjoner i Storbritannia, takkevare sitt milde klima og sine flotte, hvite sandstrender.

Yarmouth er nesten helt omringet av vann med Nordsjøen på den ene side og elven Yar på den annen side. Yar er en del av naturreservatet som kalles Broads – et stort nettverk av vannveier og et paradis for fugler og dyreliv.

Byen har alt en moderne badeby bør ha; puber, restauranter, nattklubber, førnøyelsesparker, teatre, kino, skøytebane og en fantastisk strandpromenade.

Her er også mulighet for golf og ridning. Yarmouth sentrum er tiltalende og berømt for sin fisk og chips, og har den største sognekirken i England, Saint Nicholas Church.

Slik kommer du til Yarmouth havn

 • Yarmouth Havn Adresse

  58 Water Street Yarmouth, NS B5A 1L3, Canada

 • Yarmouth Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Yarmouth før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Yarmouth Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.