Yarmouth til Portland Ferge

Yarmouth Portland fergeruten knytter Nova Scotia med USA. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Bay Ferries. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Yarmouth Portland fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rute og havn detaljer

Yarmouth - Portland Fergeselskaper

  • Bay Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 5 t 30 min
    • Få pris

Yarmouth Guide

Yarmouth ligger på den vestlige delen af Isle of Wight, som er rett ut for Englands sørkyst. Det er en av Storbritannias minste byer med en befolkning på bare 791. Byen har fått navnet sitt fra beliggenheten sin ved munningen av den vestlige Yar River. I dag er det en bro over Yar River, men opprinnelig var det en ferge som krysset elven, som var i drift inntil broen ble bygget i 1863.

Yarmouths lille havn støtter en rekke lokale butikker, herunder butikker, restauranter og hotell som er avhengig av gods fra ferger og lystbåter som bruker havnen. En populær attraksjon i byen er Yarmouth Castle fra det 16. århundret, som nå er vedlikeholdt av English Heritage.

Det er ferger fra byens havn til Lymington i Hampshire, på det engelske fastlandet.