Casamicciola til Ponza Ferge

Casamicciola Ponza fergeruten knytter Napolibukten med Pontine Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, SNAV. Det er opp til 5 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 50 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Casamicciola Ponza fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Casamicciola - Ponza Fergeselskaper

  • SNAV
    • 5 Ukentlige Avganger 1 time 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Casamicciola Ponza priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Casamicciola Guide

Casamicciola Terme er en kommune i provinsen Napoli i Italia, som ligger på den nordlige delen av øya Ischia. Kommunen ligger langs den nordlige kysten av øya mellom Lacco Ameno og Ischia Porto og er hjemsted for de mindre landsbyene Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella og Piazza Maio. Mange turister besøker Casamicciola for kurbadene og de naturlige kildene ved Castiglione Thermal Park, Piazza Bagni og La Rita. Men regionen har mer å by på med vakre butikker, kafeer og restauranter, hvor man kan sitte og se verden gå forbi, mens man nyter en bit mad.

Fra Casamicciolas vakre havn er det fergeforbindelser til det italienske fastlandet.

Ponza Guide

Ponza er den største av De pontinske øyer, som er en øygruppe som ligger ut for den italienske kysten mellom byene Roma og Napoli. Ponza er kjent for sine blå grotter som ble opprettet av etruskene og omfatter Serpents Grotto og det romskerske galleriet, som er en romersk tunnel som knytter Ponza til den nå lukkede store sandstranden, Chiaia di Luna. Ruinene på øya er populære blant turister, og inkluderer egyptiske, greske og fønikiske ruiner midt på øya.

Det er fergeforbindelser fra Ponza til Napoli, Terracina, Formia og Anzio.