Casamicciola til Ventotene Ferge

Casamicciola Ventotene fergeruten knytter Napolibukten med Pontine Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, SNAV. Det er opp til 5 avganger Uke med seiltid fra ca. 50 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Casamicciola Ventotene fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Casamicciola - Ventotene Fergeselskaper

  • SNAV
    • 5 Ukentlige Avganger 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Casamicciola Ventotene priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Casamicciola Guide

Casamicciola Terme er en kommune i provinsen Napoli i Italia, som ligger på den nordlige delen av øya Ischia. Kommunen ligger langs den nordlige kysten av øya mellom Lacco Ameno og Ischia Porto og er hjemsted for de mindre landsbyene Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella og Piazza Maio. Mange turister besøker Casamicciola for kurbadene og de naturlige kildene ved Castiglione Thermal Park, Piazza Bagni og La Rita. Men regionen har mer å by på med vakre butikker, kafeer og restauranter, hvor man kan sitte og se verden gå forbi, mens man nyter en bit mad.

Fra Casamicciolas vakre havn er det fergeforbindelser til det italienske fastlandet.

Ventotene Guide

Denne lille øy ble dannet av vulkansk levninger, hovedsakelig tufaceous fjeller som en gang ble brukt til å bygge huse (som man kan se ved ankomst til havnen). Venetotene har generelt høye og lastet kyster og to små, vakre strender like bak bebyggelsen; Cala Rossano (tett på Porto Nuovo) og Cala Nave (med de tre steiner; Terra di Nave, Nave di Fuori og Scoglitello). I isolerte områder vekk fra havnen er det andre strekninger med strand, som Parata, della Postina, Moggio di Terra og Parata Grande.
Øyen ble først brukt som base for fønikerne, grekerne og romerne i det 1. århundre og ble deretter forsynet av Augustus med en havn gravde i vulkansk stein, som fortsatt er i bruk i dag og fungerer som Villa Giulia, hvor han hadde forvist sin datter som ble anklaget for utroskap.
Etter dekadanse og oppgivelsesperioden i middealderen, ble øyen ombygd av Bourbon i annen halvdel av det XVIII århundre. Det skapte dagens bebygd område med slottet (nå rådhus), kirken Santa Candida og den brede plass.