Formia til Ponza Ferge

Formia Ponza fergeruten knytter Italia med Pontine Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Laziomar seiler opp til 14 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 30 minutter mens Laziomar servicen seiler pop til 11 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 20 min.

Det er 25 Uke overfarter på Formia Ponza ruten mellom Italia og Pontine Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Formia - Ponza Fergeselskaper

  • Laziomar
    • 14 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
    • Få pris
  • Laziomar
    • 11 Ukentlige Avganger 1 time 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Formia Ponza priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Formia Ponza ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Formia Guide

Formia er en by og kommune på Middelhavskysten i Lazio, priovinsen Latina i Italia, som ligger halvveis mellom Roma og Napoli. Byen er en blomstrende turist destinasjon på grunn av sin naturskjønne beliggenhet.

Historiske eksempler viser at Formia har vært bebodd siden så langt tilbake som 500 år f.kr. og ble grunnlagt av gamle romere. Navnet stammer fra det greske Ὁρμίαι hormiai, som betyr ”landingsplassen”. Formia ble en kjent badeby for det romerske aristokratiet i den republikanske æraen, og under dagene av Romerriket.

Formia er full av interessante historiske steder.

Ponza Guide

Ponza er den største av De pontinske øyer, som er en øygruppe som ligger ut for den italienske kysten mellom byene Roma og Napoli. Ponza er kjent for sine blå grotter som ble opprettet av etruskene og omfatter Serpents Grotto og det romskerske galleriet, som er en romersk tunnel som knytter Ponza til den nå lukkede store sandstranden, Chiaia di Luna. Ruinene på øya er populære blant turister, og inkluderer egyptiske, greske og fønikiske ruiner midt på øya.

Det er fergeforbindelser fra Ponza til Napoli, Terracina, Formia og Anzio.