Ponza til Formia Ferge

Ponza Formia fergeruten knytter Pontine Øyer med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Laziomar seiler opp til 14 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 30 minutter mens Laziomar servicen seiler pop til 11 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 20 min.

Det er 25 Uke overfarter på Ponza Formia ruten mellom Pontine Øyer og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Ponza - Formia Fergeselskaper

  • Laziomar
    • 14 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
    • Få pris
  • Laziomar
    • 11 Ukentlige Avganger 1 time 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ponza Formia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ponza Formia ruten er for en bil og 1 passasjer.

Ponza Guide

Den italienske øya Ponza ligger omkring 35 km sør for Cape Circeo i Tyrrenhavet, og er den største i Pontine øyhav. Øya betraktes ofte av besøkende som et billigere og roligere reisemål enn øya Capri, og er ofte besøkt av de rike og kjente som kan holde en lavere profil her. Ponza Porto er øyas største by.

Øyas krystallklare vann gjør den til et paradis for besøkende som ønsker å slappe av på strendene og svømme i havet. Det er en rekke gode restauranter, samt flere nattklubber og bar. Øyas hovedattraksjon er naturen og den deilige atmosfæren, siden det ikke er mange turistattraksjoner eller monumenter på øya.

Det er fergeservicer fra Ponza til Napoli, Terracina, Formia og Anzio. Det er også raskferger til Anzio og Formia.

Formia Guide

Formia er en by og kommune på Middelhavskysten i Lazio, priovinsen Latina i Italia, som ligger halvveis mellom Roma og Napoli. Byen er en blomstrende turist destinasjon på grunn av sin naturskjønne beliggenhet.

Historiske eksempler viser at Formia har vært bebodd siden så langt tilbake som 500 år f.kr. og ble grunnlagt av gamle romere. Navnet stammer fra det greske Ὁρμίαι hormiai, som betyr ”landingsplassen”. Formia ble en kjent badeby for det romerske aristokratiet i den republikanske æraen, og under dagene av Romerriket.

Formia er full av interessante historiske steder.