Vi beklager, men Torshavn - Hirtshals servicen er ikke lengre tilgjengelig.
...

Ferger til Torshavn - Hirtshals

Torshavn - Hirtshals servicen ble drevet av Smyril Line.

Torshavn - Hirtshals ruten eksisterer ikke lengre, og det er for øyeblikket ingen direkte fergerute mellom Færøyene og Danmark. Du kan sjekke sidene våre for ruter, havner, destinasjoner eller fergeselskaper for å se om det er et alternativ eller bruke lenker på denne siden for mer informasjon.

Du kan også booke billetter til tusenvis av andre ruter fra Pris-søk vår.

Gjennomsnittlige Torshavn Hirtshals priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Torshavn Hirtshals ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Torshavn Guide

Torshavn er hovedstaden på Færøyene og ligger på østkysten av Streymoy. Nordvest for byen er fjellet Husareyn og fjellet Kirkjubøreyn mot sørvest. Besøkende som ankommer til byen via vann, vil se den på en brett foran seg. Byen ble først atablert under vikingtiden og tømmer bygningene er fremdeles synlige. De er alle malt røde og har gress ta og er hjemsted for Færøyenes regjering og statsminister.

Havnen betjenes av Smyril Lines internasjonale fergeservice til Danmark og Island. Havnen brukes også av innenlandkse fergertuer av Strandfaraskip Landsins i Færøyene, hovedsakelig på ruten til Tvoroyri.

Hirtshals Guide

Hirtshals er en havneby som ligger i Vendsyssel, øverst på den jyske halvøya i det nordlige Danmark. Byen har utviklet seg rundt en menneskeskapt havn som ble bygd mellom 1919 og 1931. I 1925 ble også byen knyttet til resten av Danmark via jernbanelinjen Hirtshals- Hjørring. Hirtshals sin fiskeflåte er en av de største i Danmark, og av den grunnen ble havnen utbygd i 1966 for å kunne legge til rette for større trafikk. I tillegg til fiske er turisme i sommermånedene veldig viktig for byen.
Byens butikker er alltid fylt med mennesker som ankommer med fergene som legger til kai i havnen. Det er spesielt nordmenn som besøker og handler i butikkene året rundt.
I Hirtshals finner du en av Europas største akvarium, Nordsøen Oceanarium som har over 70 forskjellige typer arter, og har som hovedfokus å vise det som finnes i havet i Nordsjøen.

Fra havnen finnes det fergeforbindelser til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjördur på Island og Torshavn på Færøyene.