Ventotene til Formia Ferge

Ventotene Formia fergeruten knytter Pontine Øyer med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Laziomar seiler opp til 12 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer mens Laziomar servicen seiler pop til 11 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time.

Det er 23 Uke overfarter på Ventotene Formia ruten mellom Pontine Øyer og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Ventotene - Formia Fergeselskaper

  • Laziomar
    • 12 Ukentlige Avganger 2 t
    • Få pris
  • Laziomar
    • 11 Ukentlige Avganger 1 time
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ventotene Formia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ventotene Formia ruten er for en bil og 1 passasjer.

Ventotene Guide

Denne lille øy ble dannet av vulkansk levninger, hovedsakelig tufaceous fjeller som en gang ble brukt til å bygge huse (som man kan se ved ankomst til havnen). Venetotene har generelt høye og lastet kyster og to små, vakre strender like bak bebyggelsen; Cala Rossano (tett på Porto Nuovo) og Cala Nave (med de tre steiner; Terra di Nave, Nave di Fuori og Scoglitello). I isolerte områder vekk fra havnen er det andre strekninger med strand, som Parata, della Postina, Moggio di Terra og Parata Grande.
Øyen ble først brukt som base for fønikerne, grekerne og romerne i det 1. århundre og ble deretter forsynet av Augustus med en havn gravde i vulkansk stein, som fortsatt er i bruk i dag og fungerer som Villa Giulia, hvor han hadde forvist sin datter som ble anklaget for utroskap.
Etter dekadanse og oppgivelsesperioden i middealderen, ble øyen ombygd av Bourbon i annen halvdel av det XVIII århundre. Det skapte dagens bebygd område med slottet (nå rådhus), kirken Santa Candida og den brede plass.

Formia Guide

Formia er en by og kommune på Middelhavskysten i Lazio, priovinsen Latina i Italia, som ligger halvveis mellom Roma og Napoli. Byen er en blomstrende turist destinasjon på grunn av sin naturskjønne beliggenhet.

Historiske eksempler viser at Formia har vært bebodd siden så langt tilbake som 500 år f.kr. og ble grunnlagt av gamle romere. Navnet stammer fra det greske Ὁρμίαι hormiai, som betyr ”landingsplassen”. Formia ble en kjent badeby for det romerske aristokratiet i den republikanske æraen, og under dagene av Romerriket.

Formia er full av interessante historiske steder.