Billige ferger til Sverige med directferries.no

Finn de beste ferge tilbud til Sverige med vår Billige ferger til Sverige side. directferries.no gir deg adgang til alle de billigste fergeoverfartene til Sverige med alle de store fergeselskapene. Hvis du ønsker å bli holdt oppdatert med ferge tilbud til Sverige eller eksklusive Sverige ferge rabatt, tilmeld dig Direct Ferries e-post.

For å se alle ferge tjenester til Sverige se vår Ferger til Sverige side.

Andre måter å se ferge tilbud på

Baltisk sommer: Opp til 80 % rabatt med Tallink Silja

Postet:15 juni 2017 07:00 Fergeselskap: Tallink Silja

Reis mellom Sverige og Finland med Tallink Silja og spar opp til 80% på fergeoverfarten din når du booker med Direct Ferries.

Om Sverige

Sverige har oppnådd en misunnelsesverdig levestandard under et blandet system av teknisk kapitalisme og omfattende velferdshjelp. Det skandinaviske landet har et moderne distribusjonssystem, fremragende innenlands og utenlands kommunikasjonssystem og er dyktig skattekraft.
I mer enn nesten 2 århundreder har Sverige ikke deltatt i en krig. En bevæpnet nøytralitet var likevel klar til at beskytte landet under begge verdenskriger. Sverige er et stort, geografisk varierende og besynderlig ukjent land, viss fornemmelse av plass er en av dets bedste fordeler.
Utenfor den populære sørlige delen av landet kan man lett reise uten å se en sjel. Vestkysten består mest av et antall historiske havner; Gøteborg, Helsingborg og Malmø (som er knyttet til København via Øresundsbroen).
Sveriges hovedstad, Stockholm, er landets største attraksjon og her er det masser av arkitektur, fines museums og landets mest aktive kultur- og natteliv. Desutten kan man her velge fra et utall av restauranter, museums, galleri og bar.