Norman Voyager

95 Anmeldelser

Drevet av DFDS Seaways

Norman Voyager har en kapasitet på 550 passasjerer, et utvalg av komfortable lugar for en god natts søvn og en ypperlig utvalg av fasiliteter for å holde deg opptatt i løpet av turen.

Det er i øyeblikket ingen videoer tilgjengelige for dette skipet.

3.6
ut av 5

83% av kundene våre anbefaler dette skipet

  • Generell:3.4
  • Personale:3.9
  • Kvaliteten av catering:3.2
  • Skip punktlighet:4.0
  • Skip renslighet:3.7

Lugar/seter om bord

Det er et stort utvalg av 4 sengs innvendige og utvendige lugarer på Norman Voyager med noe som passer til alle budsjetter og krav. Det er også en lugarer til rådighet for passasjerer med handikap og en barneseng til rådighet etter anmodning i resepsjonen.

Mat og drikke om bord

“Le Bistro du Norman” selvbetjening restaurant ligger i den forreste delen av skipet, og er det perfekt sted for solnedgangs middag eller for å nyte soloppgangen med frokost.

I Shamrock Pub finner du et fantastisk utvalg av vin, øl, sprit, cocktail, leskedrikker, te og kaffe.

Shopping om bord

I butikken om bord på Norman Voyager finner du et stort utvalg av alkohol, tobakk og parfyme, samt bøker, regionale suvenirer, sjokolade og konfeksjon.

Euro, stering og kreditt/debit kort aksepterert til betaling om bord.

Ytterligere fasiliteter om bord

For de som ønsker å holde kontakten, WiFi er tilgjengelig om bord for et lite supplement.

Merk: Selv om vi har gjort oss stor umake for å gjøre vår Norman Voyager guide så nøyaktig som mulig kan fasiliteter, tjenester og underholdning om bord variere avhengig av dato og årstid. Nevnte fasiliteter kan endres uten varsel og fergeselskapet forbeholder seg retten til å drive andre skip enn dem som nevnes under reservasjonen uten forutgående varsel.

© Direct Ferries Ltd