Casamicciola til Procida Ferge

Casamicciola Procida fergeruten knytter Napolibukten med Napolibukten og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SNAV seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 20 Minutter mens Caremar servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 30 min.

Det er 42 Uke overfarter på Casamicciola Procida ruten mellom Napolibukten og Napolibukten. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Casamicciola - Procida Fergeselskaper

  • SNAV
    • 4 Daglige Avganger 20 min
    • Få pris
  • Caremar
    • 14 Ukentlige Avganger 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Casamicciola Procida priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Casamicciola Procida ruten er for en bil og 1 passasjer.

Casamicciola Guide

Casamicciola Terme er en kommune i provinsen Napoli i Italia, som ligger på den nordlige delen av øya Ischia. Kommunen ligger langs den nordlige kysten av øya mellom Lacco Ameno og Ischia Porto og er hjemsted for de mindre landsbyene Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella og Piazza Maio. Mange turister besøker Casamicciola for kurbadene og de naturlige kildene ved Castiglione Thermal Park, Piazza Bagni og La Rita. Men regionen har mer å by på med vakre butikker, kafeer og restauranter, hvor man kan sitte og se verden gå forbi, mens man nyter en bit mad.

Fra Casamicciolas vakre havn er det fergeforbindelser til det italienske fastlandet.

Procida Guide

Procida er en italiensk øy som ligger i Napoli bukten i den sørlige delen av landet. Øya ligger mellom det italienske fastlandet og den større øya Ischia og har en mer autentisk og sjarmerende følelse, enn de mere populære øyene Capri og Ischia. Øyas hovedby, Procida Porto, ligger på øyas nordøstlige kyst, og er, hvor ferger til øya ankommer. De eldste delene av Procida Porto ble bygget på et høyt nes for å gi en for forsvar. Privat boliger finnes overalt på øya, men de er mer konsentrert i den sørlige delen av Procida Porto.

Ferger til Ischia stopper generelt ved Procida. Det er både vanlige ferger og raskferger. Procida betjenes også av ferger fra en nærliggende by på fastlandet, som kalles Pozzuoli.