Caremar

Caremar er en italiensk fergeoperatør og var et datterselskap av det statseide Tirrenia di Navigazione frem til 2009, da det ble overført til Campanias regional-regjering. Selskapet har hovedbase i Napoli, og tilbyr ruter til de fantastiske øyene Capri, Ischia og Procida fra noen havner på fastlandet.

Maks kapasiteten på antall passasjerer hver dag er 4800. Selskapet har 4 tradisjonelle ferger, to hurtigferger, en hydrofoil, katamaran og en enkel hurtigbåt, og er en av de travleste selskapene i Napolibukta. Rutenettverket strekker seg over 7 ulike havner, og fartøyene som er sett inn på disse rutene kan transportere opptil 300 kjøretøy.

Skipene er styrt av et team av offiserer, og et mannskap med mye erfaring. Alle skipene har full aircondition, kafeteriaer og snackbarer, mens de større fergene kalt Adeona, Driade, Fauno og Naiade, også tilbyr underholdning og større områder med sittegrupper for din komfort. Når det gjelder fart så når katamaranen Achernear en imponerende 30 knop, det samme gjør hydrofoil-båten Aldebardan, og hurtigfergen Isola di San Pietro.

Les mer Les mindre