Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Barcelona havn

 • Med bil

  Barcelona havn ligger i sentrum nær las Ramblas og Paralelo.

 • Med tog

  Den nærmeste metrostasjon er Drassanes (grønn linje L3), som er omtrent 20 minutters gang fra havnen nær Christopher Columbus monumentet langs Ramblas. Du kan få bruk for en havn shuttle buss til monumentet, avhengig av hvilken terminal du ankommer til.

 • Med buss

  ZAL buss (blå busser) går hvert 20 minutt fra havnen til Christopher Columbus monumentet, som gir enkel adgang til metro.

 • Adresse

  Grimaldi Lines Estación Maritima, 08039 Balearia Estación Marítima Drassanes, s/n, 08039 Trasmediterranea Estación Marítima, Muelle de San Beltrán, C.P. 08039

 • Barcelona Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Barcelona før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Barcelona Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Barcelona Ferge servicer

Barcelona Guide

Barcelona Guide

Barcelona er Spanias nest største by og er berømt for sine tradisjoner, kultur og historie. Med sin gode beliggenhet i Middelhavet og de mange fine strender, tilbyr byen gode muligheter som få europeiske byer kan matche. I Spanias største havneby kan man kombinere pulserende natteliv med den avslappende middelhavs atmosfæren. Opplev den unike arkitekturen, tilstedeværekse av historien, katalanerne som gjør dette hjørnet av landet til noe spesielt. Når man har shoppet, set de mange severdighetene, kanskje tatt en dukkert i Middelhavet, kan det være en god ide med en liten siesta, ellers blir det vanskelig å takle det hektiske nattelivet som syder og bobler ut i de små morgentimer.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.