Balearia

Balearia forbinder det spanske fastlandet til Balearene i Mallorca, Menorca, Ibiza og Formentera, samt ruter innenfor øyene og faste tjenester i Gibraltar-stredet.

Balearia transporterer rundt 3,5 millioner passasjerer årlig, med en blanding av tradisjonelle- og hurtigferger, avhengig av avstand og passasjerkrav.

Balearia ble grunnlagt i 1998, i Alicante, og er nå et internasjonalt merke som omfatter 25 skip og mer enn 1.196 ansatte rundt om i verden. Nylig ble ruter etablert i Karibia og USA under navnet Balearia Caribbean. Videre er det også ruter mellom Algeciras, Tangier Med og Ceuta under navnet Balearia Nautas.

Uansett hvilken rute du velger, så finner du et komfortabelt, pålitelig og konkurransedyktig transportmiddel, som gjør det mulig for deg og kjøretøyet forflytte deg fra sentrum av en by til en annen. Flåten består av mange typer fartøy som spenner fra mindre, raske båter til enorme cruiseferger, som passer til lange reiser.

Med directferries.no kan du sammenligne Balearia seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Les mer Les mindre

Alle Balearia ruter

Balearia kundeanmeldelser

 • "Elendig informasjon "

  Holdt på å miste skipet, kun spansktalende, fikk beskjed om å sitte å vente, da jeg endelig skulle sjekke inn, var bussen til skipet gått. Heldigvis ble jeg kjørt i hui og hast, rakk ombord idet de skulle starte seilasen.Samme på returen,jeg hadde billett,men fikk ikke vite at jeg skulle ombord i en buss.Såvidt damen i billettluken gadd å se opp,og i siste øyeblikk ringt etter taxi.Dette ble dyrt for meg,rakk såvidt båten. Personalet ombord var supre,god service.

  'Britt Helene' reiste med Balearia

  Les mer Les mindre
 • "Godt selskap"

  Har reist på begge selskaper, og Neptune klasse er den mest behagelige måten å reise. Maten er imidlertid en smule begrenset, med mindre man ønsker et fullt tradisjonelt spansk måltid. Mange tar med en piknik, som nok er den beste løsningen. Bussen til/fra terminalen er lett.

  'Anonym' reiste med Balearia på Abel Matutes

  Les mer Les mindre
 • "Alt i alt et fornuftig alternativ til å fly"

  Reiste Barcelona til Palma som gående passasjer, på en natte overfart, og hadde booket en lugar for 4. Etter innsjekking i Estacio Maritime ble vi vist til en kø til en buss, som ville kjøre til fergen, omkring 5 km vekk. Ingen forklaring på dette ble gitt. Skipet var ok, men deler var overfylt med grupper uten lugarer, men lugaren vi hadde var ren og større enn forventet. Vi brukte ikke catering, bortsett fra en rask drink i bar (ok) og en kaffe om morgnen (nokså forferdelig). Bortsett fra bussturen – som vi godt kunne ha unnvært – var båten effektiv og i tiden. Samlet sett, er det et godt alternativt til å fly, men den samlede servicen var ikke så god som fergene på Nordsjøen og Den Engelske Kanal (DFDS og Brittany Ferries).

  'Keith from Scotland' reiste med Balearia på Abel Matutes

  Les mer Les mindre
 • "Fremragende service"

  En lett tur fra start til slutt. Punktlig service. Skipet var fantastisk med masse av fasiliteter til å holde alle underholdt.

  'Jenny' reiste med Balearia på Alhucemas

  Les mer Les mindre