Balearia
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Balearia

Balearia forbinder det spanske fastlandet til Balearene i Mallorca, Menorca, Ibiza og Formentera, samt ruter innenfor øyene og faste tjenester i Gibraltar-stredet.

Balearia transporterer rundt 3,5 millioner passasjerer årlig, med en blanding av tradisjonelle- og hurtigferger, avhengig av avstand og passasjerkrav.

Balearia ble grunnlagt i 1998, i Alicante, og er nå et internasjonalt merke som omfatter 25 skip og mer enn 1.196 ansatte rundt om i verden. Nylig ble ruter etablert i Karibia og USA under navnet Balearia Caribbean. Videre er det også ruter mellom Algeciras, Tangier Med og Ceuta under navnet Balearia Nautas.

Uansett hvilken rute du velger, så finner du et komfortabelt, pålitelig og konkurransedyktig transportmiddel, som gjør det mulig for deg og kjøretøyet forflytte deg fra sentrum av en by til en annen. Flåten består av mange typer fartøy som spenner fra mindre, raske båter til enorme cruiseferger, som passer til lange reiser.

Med directferries.no kan du sammenligne Balearia seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Alle Balearia ruter

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Balearia kundeanmeldelser

 • "Service og renslighet "

  Meget perfekt nesten på alt

  Les mer Les mindre
 • "Tur fra Barcelona til Menorca"

  Vi nød virkelig turen begge veier, fra Barcelona til Ciutadella og retur. Personalet var svært oppmerksomme og hjelpsomme med min kones behov, svært verdsatt. Punktlig.

  Les mer Les mindre
 • "Ferrie to ibiza "

  Great experirence by ferrie to ibiza. Iwentho i am in a weelchair Therese where no problem at all! Super good service and very Nice and helpfull People.

  Les mer Les mindre
 • "Elendig informasjon "

  Holdt på å miste skipet, kun spansktalende, fikk beskjed om å sitte å vente, da jeg endelig skulle sjekke inn, var bussen til skipet gått. Heldigvis ble jeg kjørt i hui og hast, rakk ombord idet de skulle starte seilasen.Samme på returen,jeg hadde billett,men fikk ikke vite at jeg skulle ombord i en buss.Såvidt damen i billettluken gadd å se opp,og i siste øyeblikk ringt etter taxi.Dette ble dyrt for meg,rakk såvidt båten. Personalet ombord var supre,god service.

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.