Balearia

Balearia forbinder det spanske fastlandet til De Baleariske Øyene Mallorca, Menorca, Ibiza og Formentera, samt tjenester til Gibraltarstredet.

Balearia transporterer omkring 3,5 millioner passasjerer årlig, og har en flåte bestående av både raskferger og tradisjonelle ferger, avhengig av avstanden.

Uansett hvilken rute du velger, vil du finne behagelige, pålitelige og konkurransedyktige transportsmidler på Balearias ruter.

De Baleariske ruter mellom Algeciras, Tanger Med og Ceuta er under Balearia Nauta.

Med directferries.no kan du sammenligne Balearia seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Les mer Les mindre

Alle Balearia ruter

Balearia kundeanmeldelser

 • "Godt selskap"

  Har reist på begge selskaper, og Neptune klasse er den mest behagelige måten å reise. Maten er imidlertid en smule begrenset, med mindre man ønsker et fullt tradisjonelt spansk måltid. Mange tar med en piknik, som nok er den beste løsningen. Bussen til/fra terminalen er lett.

  'Anonym' reiste med Balearia på Abel Matutes

  Les mer Les mindre
 • "Alt i alt et fornuftig alternativ til å fly"

  Reiste Barcelona til Palma som gående passasjer, på en natte overfart, og hadde booket en lugar for 4. Etter innsjekking i Estacio Maritime ble vi vist til en kø til en buss, som ville kjøre til fergen, omkring 5 km vekk. Ingen forklaring på dette ble gitt. Skipet var ok, men deler var overfylt med grupper uten lugarer, men lugaren vi hadde var ren og større enn forventet. Vi brukte ikke catering, bortsett fra en rask drink i bar (ok) og en kaffe om morgnen (nokså forferdelig). Bortsett fra bussturen – som vi godt kunne ha unnvært – var båten effektiv og i tiden. Samlet sett, er det et godt alternativt til å fly, men den samlede servicen var ikke så god som fergene på Nordsjøen og Den Engelske Kanal (DFDS og Brittany Ferries).

  'Keith from Scotland' reiste med Balearia på Abel Matutes

  Les mer Les mindre
 • "Fremragende service"

  En lett tur fra start til slutt. Punktlig service. Skipet var fantastisk med masse av fasiliteter til å holde alle underholdt.

  'Jenny' reiste med Balearia på Alhucemas

  Les mer Les mindre
 • "Algeciras til Tangier Med"

  1. Fergen var forsinket en time. 2. Svært få opplysninger ble gitt av personalet som ikke kunne snakke engelsk. 3. Bekreftelsen emailet fra Direct Ferries ble ikke akseptert av personalet.

  'Anonym' reiste med Balearia på Alhucemas

  Les mer Les mindre